Ne Ljajic'le ne de Ljajic'siz! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş ne Adem Ljajic ile ne de Adem Ljajic'siz yapabiliyor.


siyahlabeyaz | Geçen sezonun başından bu yana Adem Ljajic'in ilk 11 başlamadığı 11 Süper Lig maçının sadece yüzde 27'sini kazanabilen Beşiktaş 3 galibiyet 4 beraberlik ve 4 yenilgi aldı. İilk 11 başladığı 31 karşılaşmada ise yüzde 58'lik galibiyet yüzdesi yakaladı.
Sırp oyuncu, Cumartesi akşam da sahaya çıktıktan sonra 2 kilit pas veredi. Yerini bulmasa da 3 şut denedi. 66 dakika oyunda kalan Burak’ın aksine son 35 dakikada 35 kez topla buluştu.

ABDULLAH AVCI BERABERLİK İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ

Beşiktaş Cumartesi akşam Ankaragücü ile 0-0 berabere kaldı… ancak Abdullah Avcı alınan sonuca rağmen oynanan futboldan memnun olduğunu oyuncularına söyledi. Avcı maçtan sonra, “35 kez rakip ceza sahasında topla buluştu. Kalemize sadece 1’i isabetli 4 şut çektirdik. İyi bir performans ortaya koyduk. Rakibin tek pozisyonu var. Kazanmayı hak eden taraf bizdik. Önceki maçlara nazaran daha çok pozisyon bulduk. Derli topluyduk. Oyuna hükmettik. Tek eksiğimiz goldü" ifadelerini kullandı.

AVCI BEŞİKTAŞ’IN BİRLEŞİMİ! DEPLASMAN FOBİSİ

Abdullah Avcı, Başakşehir dahil 3 Mart 2019'dan bu yana çıktığı 8 deplasman maçında 3 beraberlik 5 yenildi aldı. Beşiktaş ise Güneş zamanında başlayan deplasmanda kazanamama serisini Avcı ile devam ettirdi. Siyah-beyazlılar 22 Nisan 2019'dan bu yana 6 maçta 1 beraberlik 5 yenilgi aldı. Zaten Beşiktaş, A.Gücü’ne konuk olduğu son 5 Süper Lig maçının 4’ünde gol atamamıştı.(Fotospor)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder