"Ölsemde Beşiktaş forması giymem" demişti, kadro dışı kaldı! İşte yeni adresi... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

"Ölsemde Beşiktaş forması giymem" demişti, kadro dışı kaldı! İşte yeni adresi...

Share This

Trabzonspor forması giydiği dönemde adı Beşiktaş ile anılan ancak transfer olduğu Fenerbahçe'de kadroda düşünülmeyen Mehmet Ekici'nin, ocak ayında takımdan ayrılacağı iddiası artık iyice güçlendi.


siyahlabeyaz | Sarı lacivertlilerde Mehmet Ekici krizi yaşanıyor...

Fotospor'un haberine göre Fenerbahçe'de Teknik Direktör Ersun Yanal’ın kadro dışı bıraktığı Mehmet Ekici’nin Almanya’dan bir takımla anlaşmaya vardığı bildirildi.
Tecrübeli oyuncunun Ocak ayı itibariyle anlaştığı Alman takımına imza atacağı sezon sonunda da takımdan ayrılacağı öğrenildi. Ekici’yle anlaşan Alman ekibinin Fenerbahçe’ye Ocak ayında cüzi bir miktar teklif edeceği ise gelen bilgiler arasında.

Konu kişisel değil

Yakın çevresiyle yaptığı konuşmada Ersun Yanal, Mehmet Ekici'nin tamamen form durumu ve kafasındaki oyun planına göre kadro dışında bırakıldığını vurguladı.

"Mehmet'le teknik heyetin sorunları var, bu yüzden listeye yazılmadı" söylentilerinden dert yanan Yanal'ın, "Böyle bir şey olabilir mi? Mehmet benim eski oyuncum, buraya gelir gelmez de ilk formayı ona teslim ettim. Antrenörlükte bazen takım menfaati için böyle kararlar alınır. Kişisel hiçbir şey yok." dediği öğrenildi.

DIABY, ADEM LJAJIC'I UNUTTURDU!


Ekici, Fenerbahçe'de geçirdiği son 2 sezonda 9 ayrı dönemde sakatlandı. Bu nedenle sadece 36 resmi maçta sahaya çıkabilen Ekici, 1714 dakika sahada kalabildi.

Bilindiği gibi Beşiktaş Kulübü, Fenerbahçe'de kendisinden kulüp bulması istenilen Mehmet Ekici'yle transfer görüşmesi yaptıkları iddiasını yalanlamıştı. Siyah-beyazlı kulübün ikinci Başkanı Serdal Adalı ise konuyla ilgili olarak, "Mehmet Ekici ile ilgili iddiaları takip ediyorum. Taraftarlarımız rahat olsun, biz kolej havasında yeni bir takım yaratmaya çalışıyoruz. Ekici'nin geçen sene transfer zamanında Beşiktaş'a yaptıklarını herkes biliyor. Değil transferini yapmak, kulübün önünden bile geçemez" ifadelerini kullanmıştı. (Siyahlabeyaz)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder