Şenol Güneş'ten Fransa açıklaması! "Final maçı" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Arnavutluk ve Fransa maçlarıyla ilgili konuştu.

siyahlabeyaz | EURO 2020 Elemeleri'nde Arnavutluk ve Fransa ile karşılaşacak olan A Milli Takımımızda teknik direktör Şenol Güneş, zorlu maçlar öncesi DHA'ya açıklamalarda bulundu. Şu anda grupta avantajlı bir konumda bulunduklarını ifade eden Güneş, "2020 Avrupa Şampiyonası'nda olabilmek için altı müsabakayı geride bıraktık. Şimdi önümüzde Arnavutluk ve Fransa maçları var. Kasım ayında da İzlanda ve Andorra maçları var. Şu anda bulunduğumuz yer, avantajlı. Gideceğimiz yoldaki en büyük engel olarak gördüğümüz Arnavutluk maçını oynayacağız. Bu maçı kazandığımızda her şeyin çok daha iyi olacağını düşünüyorum" şeklinde konuştu.


"FRANSA MAÇI FİNAL OLACAK"

Fransa, en başta hepimizin paylaştığı gibi grubun favorisiydi. Dünya Kupası'nı kazanmış, oyuncu üretimi konusunda da büyük bir futbol ülkesi ama biz ilk maçta hakikaten çok iyi top oynadık. Takım oyunu oynayarak oyuncuların bireysel özelliklerini iyi kullandık. İyi bir sonuç aldık. Grubun favorisi olarak gördüğümüz bir rakibe karşı kazanmak önemliydi. Fransa'nın İzlanda'da oynayacağı maça göre sıralamadaki yerleri değişebilir. Fransa maçında şartlar ne olursa olsun, kendi oyuncu kimliğimizle kendimizi test edeceğimiz bir maç olacaktır. Arnavutluk da İzlanda da iyi takımlar ama Fransa, en üst seviyede oyuncuların bulunduğu bir takım olarak, bizim de takım olarak konumumuzu gösterecek bir maç olacak. İnşallah orada da, dünya futbol arenasında kendimizi bir kez daha göstermiş oluruz. Oynadığımız oyunla hem beğeni toplarız hem de üç puan kazanırız.


Türkiye A Milli Takımı'nın aday kadrosu (4 Ekim 2019)
Milli Takımların sosyal medya hesabı üzerinden saat 20.20'de, 2020 UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası aday kadrosu açıklandı. A Milli Takım'ı Arnavutluk ve Fransa maçı aday kadrosu şöyle:

"Mert Günok, Gökhan Akkan, Sinan Bolat, Uğurcan, Zeki Çelik, Nazım, Çağlar, Kaan, Merih, Ozan Kabak, Umur Meraş, Ömer Bayram, Deniz Türüç, Efecan Karaca, Yusuf Yazıcı, Abdülkadir Parmak, Dorukhan Toköz, Emre, Mahmut, Okay, Ozan Tufan, Hakan Çalhanoğlu, İrfan Can, Burak Yılmaz, Cenk Tosun, Kenan Karaman, Enes Ünal." (Futbol Arena)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder