Son dakika! Beşiktaş'a Diaby müjdesi - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ın yarın akşam kendi evinde Galatasaray ile oynayacağı derbi öncesi Diaby'den iyi haber geldi. Hafta boyunca devam eden tedavisine olumlu yanıt veren yıldız oyuncunun Galatasaray karşısında sahaya çıkabilecek duruma geldiği öğrenildi.


siyahlabeyaz | Beşiktaş'ta Galatasaray karşılaşması öncesinde Diaby ve Burak'ın sağlık durumlarının iyiye gittiği bilgisi geldi. Bu iki isimden Diaby'nin Galatasaray karşısında sahada olması beklenirken, Burak'ın durumunın ise bu akşam yapılacak olan son antrenman sonrası belli olacağı ifade edildi.

Hafta içerisinde devam eden tedavisine olumlu yanıt veren iki futbolcudan biri olan Diaby'nın yarın akşam oynayabilecek durumda olduğu öğrenilirken, Burak'ın ise durumu, bu akşam yapılacak olan antrenmandan sonra netlik kazanacak.

Diğer isimler çok zor!

Beşiktaş, Galatasaray karşısına Gökhan Gönül, N'Koudou, Victor Ruiz ve Douglas'tan yoksun olarak çıkacak.

Bilindiği gibi Ankaragücü karşılaşmasında dizinden sakatlanan Diaby'nin sağ diz iç yan bağlarında grande 1 yırtık tespit edilmişti. (Siyahlabeyaz)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder