Son dakika! Beşiktaş'ın Galatasasaray derbisi 11'i (Muhtemel) - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Son dakika! Beşiktaş'ın Galatasasaray derbisi 11'i (Muhtemel)

Share This

Beşiktaş - Galatasaray derbisi öncesi son dakika! Üst üste kötü sonuçlar, taraftarın isyanı ve olağanüstü kongre derken derbi geldi çattı. Kartal’da teknik direktör Abdullah Avcı topun ağzında. Derbi kazanılmazsa hocanın Beşiktaş kariyeri planlanandan erken bitebilir. Puana ihtiyacı olan Siyah-Beyazlılar’da eksikler ise en büyük handikap. İşte Abdullah Avcı'nın Galatasaray'a karşı sahaya sürmesi beklenen ilk 11.


siyahlabeyaz | Alınan sonuçların ardından gönderilmesi an meselesi olan Abdullah Avcı, dev derbiyi kader maçı olarak görüyor. Tecrübeli hoca, öğrencilerini de, “Yeni bir sayfa açmak istiyorsak tam zamanı. Ne olursa olsun kazanmamız gereken bir maç” sözleriyle motive ediyor. İşte Abdullah Avcı'nın Galatasaray derbisinde sahaya sürmesi beklenen ilk 11.

Loris Karius

Geldiği günden bu yana performansıyla eleştirilen bir isim. Yeni bir başlangıç için en kilit rollerden birini o üstlenecek.

Gökhan Gönül

Yüzde yüzüyle hazır olmasa da, bu tip maçları çok oynadı. Beşiktaş’ın bugün Gökhan Gönül’ün tecrübesine çok ihtiyacı olacak.

Domagoj Vida

Gününde olduğu zaman ligin en kaliteli isimlerinden biri. Beşiktaş’ın da bugün O’nun gününde olmasına ihtiyacı var.

Victor Ruiz

Geriden oyun kurma konusunda savunmadaki belki de en iyi isim Ruiz. Onun 11’de olması, Avcı’nın kafasındaki oyun planı açısından önemli.

Pedro Rebocho

Braga maçının iyi isimlerinden biriydi. Savunmadaki gibi hücumda da etkili. Caner’le anlaşırsa Kartal sol kanatta iyi işler yapabilir.

Atiba Hutchinson

Kanadalı'ya derbide çok iş düşecek. 34 yaşındaki futbolcunun, rakibin güçlü orta sahaları karşısında 90 dakika boyunca konsantre olması şart.

Mohamed Elneny

Derbiler bazı futbolcular için dönüm noktası olmuştur. Bu yüzden beklentilerin altında kalan Mısırlı için Galatasaray maçı büyük bir fırsat.

Abdoulay Diaby

Geldiği günden bu yana tam olarak beklentileri karşılayamayan Diaby için derbi büyük fırsat. Avcı, Diaby’den özellikle skor katkısı yapmasını bekliyor.

Adem Ljajic

Tüm gözler yine Galatasaray karşısında alınan son galibiyetin mimarı olan Ljajic’te olacak. Sırp oyun kurucunun performansı derbinin skorunu belirleyebilir.

Kevin N’Koudou

Galatasaray’ın kanatlardaki sıkıntısı göz önüne alınırsa N’Koudou maçın adamı olabilir. Mariano’ya karşı performansı, maçın kaderini belirleyecek.

Güven Yalçın

Her ne kadar hafta içindeki Avrupa maçında Umut Nayir gol atsa da Avcı’nın derbi 11’inde onu oynatması bekleniyor. Bu maç, belki de Güven’in son şansı. (Fanatik)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder