Tekinoktay'dan şok açıklama! "Beşiktaş'ın 30 yıllık yayın gelirleri..." - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Tekinoktay'dan şok açıklama! "Beşiktaş'ın 30 yıllık yayın gelirleri..."

Share This

Beşiktaş Kulübü Başkan Adaylarından Hürser Tekinoktay, Fox TV'de yayınlanan "Çalar Saat" programında İsmail Küçükkaya'nın sorularını yanıtladı.


siyahlabeyaz | İşte Tekinoktay'ın açıklamaları:

-TEKNİK OLARAK İFLAS GÖZÜKÜYOR-

"Türkiye'de son 19 yılda futbol ekonomisi batma noktasina geldi. 15 yılda TL cirolarında cari açıklar var. 6 yıl Beşiktaş'ta  görev yaptım. Sistem çökmüş. Biz Beşiktaş'lıyız, Beşiktaş'tan sorumluyuz. Futbol AŞ'de denetleme raporunda ve bilançolarda teknik olarak iflas gözüküyor. Üretim ekonomisine geçmemiz lazım. Şu anda tüketim ekonomisi var." dedi.

-19 SENEDİR BEŞİKTAŞLILAR ÜZÜLÜYOR-

"19 senedir Beşiktaşlılar üzülüyor. Futbolda altyapıya döneceğiz. Özkaynaklarla üretim ekonomisine başlayacağız. Futbolcu fabrikası kuracağız. Yetenekli futbolcuyu erken yaşlarda keşfedeceğiz. İnsana yatırım yapacağız. " dedi.

-30 YILLIK YAYIN GELİRLERİ TEMLİK EDİLMİŞ DURUMDA-

"4 ay önce olağan seçimimiz vardı. Yüzde 40 oy aldım. Finansçılar, Hukuk profesörleri var. 3 milyar borç olsa iyi, Ziraat Bankası ile yapılandırma yapıldı. 290 milyon TL kredi alındı. Beşiktaş'ın şu anda 30 yıllık yayın gelirleri temlik edilmiş durumda. Bu 30 yıla katkısı olan 2 tane adayımız var. Diğer aday son zamanlarda siyaset yapmıştı. Ahmet Nur Çebi ve Adalı son 15 yılın yöneticileri oldu. Bu kötü gidişattan bu iki adayın sorumlulukları var. 6 ay önce manifestolarımızı açıkladık. Beşiktaş'ta halk içeri girmeli. Kongre yapısı, dernekler hüviyetinden çıkmış. Kongre üyesi olmak istiyorsunuz, sizi üye yapmıyorlar. Beşiktaşlılara gelecek vaad ediyoruz." dedi.


-SANDIĞA GELSİNLER, OY KULLANSINLAR-

"Biz Beşiktaş Jimnastik Kulübü'yüz. Türkiye'de spor politikası eksik. Biz bu sorunları çözeceğiz. Eğitim yaşını 4 yaşa indireceğiz. Türkiye'nin her yerine jimnastik altyapısı yapacağız. Bunları Kübalılar yapıyor ve Olimpiyat şampiyonları çıkarıyorlar. 12-14 yaşta kendi branşlarına yönlendireceğiz. Afrika'da futbol okulu açacağız. Biz kazanacağız. Seçmenlerimiz sandığa gelsinler ve oy kullansınlar." ifadelerini kullandı.(ortacizgi.com)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder