Umut Nayir maziye götürdü; 'Beşiktaşlı çocuklar ağlamayacak' - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Umut Nayir maziye götürdü; 'Beşiktaşlı çocuklar ağlamayacak'

Share This

Spor yazarı Ali Ece karşılaşma sonrası NTV ekranlarında Umut Nayir'la yaptığı duygusal görüşmeyi anlattı.


siyahlabeyaz | Umut Nayir'ın futbol kariyeri film gibi. Osmanlıspor'da oynadığı dönemde Beşiktaş'la anlaşan, ancak kulübün istediği yüksek bonservis bedeli nedeniyle transferi bir süre askıda bekleyen Umut Nayir, Galatasaray derbisinde Beşiktaş'ın kahramanı oldu. Takımın büyük bir kaostan geçtiği teknik ekip ve oyuncuların camia tarafından sorgulandığı bir dönemde şans bulan Umut, üstelik Burak Yılmaz gibi bir golcünün yokluğunda, onun yerini doldurmakla görevliydi.

TOLGA ZENGİN GERİ DÖNDÜ!


Sakatlıklar ve eksikliklerin çokluğu nedeniyle bu şansı yakalayan Umut Nayir, attığı golle camiayı ayağa kaldırdı. Beşiktaş taraftarının sönmek üzere olan şampiyonluk hayallerini de yeniden tutuşturdu.

YILLARDIR HAYALiNi KURUYORUM

Spor yazarı Ali Ece karşılaşma sonrası NTV ekranlarında Umut Nayir'la yaptığı duygusal görüşmeyi anlattı. Çocukluğundan beri Beşiktaşlı olan Umut'un, golden sonra gözlerinin yaşarmasının nedenini açıklayan Ali Ece, şunları aktardı:

"Umut Nayir, haftalardır çok daha rahat gole çevirebileceği pozisyonları atamadı. Yıllardır hayalini kurarsın, sonra ayağına geldiğinde elin ayağına dolaşır, ne yapacağını bilemezsin. Gol attı, gözleri doldu. Ben de onu sordum 'Gol atınca gözlerin mi doldu, yoksa ben mi öyle anladım?' dedim. "Gözlerim doldu tabii abi. Aklıma çocukken Beşiktaş şampiyon olamadığı zaman hüngür hüngür ağladığım geldi. Mahallede beni kızdıranlara 'Ben büyüyünce derbilerde gol atacağım, benim yaşımdakiler ağlamayacak' dediğim geldi." dedi. "Maçta sonra 'Bir tane derbi galibiyetiyle bize şampiyonluğu vermezler' diye niye söyledin?" dedim. 'Hep onlar aklıma geldi' dedi. Nasıl sevineceğini bilemedi. Gerçekten öyle bir çocuk. Kameralara oynamayı bilmez. Saha içinde taraftarları temsil edenleri, taraftar hep sever" ifadelerini kullandı.

MANUEL FERNANDES TRANSFER TEKLİFİNİ RESMEN AÇIKLADI!


HER RİSKİ ALDI KARTAL'A GİTTİ

Hukuk öğrencisi olan Umut Nayir, Osmanlıspor'da oynadığı dönemde 'FIFA Kuralları uyarınca korunan dönemin' dışına çıktığı için serbest kalacağı iddiasıyla, yollarını ayırıp Beşiktaş'a imza attı. Artık 'Korunan dönem'de olmadığını ve disiplin cezası gerektirmeden bir başka takıma imza atabileceğini öne süren Umut'un bu çabası, Osmanlıspor'u anlaşmaya zorladı ve konu tatlıya bağlandı. 2 milyon euro isteyen Osmanlıspor 300 bine razı oldu. Bu şekilde transfer gerçekleşti (Sporx)

BEŞİKTAŞ  - GALATASARAY MAÇININ ÖYKÜSÜ 




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder