Yalçın Karadeniz: "Hayretler içinde izliyorum" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş Divan Kurulu Eski Başkanı Yalçın Karadeniz, 20 Ekim Pazar günü gerçekleştirilecek seçim öncesi değerlendirmelerde bulundu.


siyahlabeyaz | Radyospor’da Haber Aktif programında Emrah Karalinç’in sorularını yanıtlayan Karadeniz, “Fikret Orman paralar nerede denildiğinde cevap verebilmeliydi. ‘Ne yani eve mi götürdük?’ diyerek konuyu sulandırdı. Bu durum ayrılsa bile peşinden gelecek” ifadelerini kullandı. İşte Yalçın Karadeniz’in açıklamaları:

Sizce İsmail Ünal neden seçimden çekilme kararı aldı?

İsmail Ünal’ın çekilme kararı kendi şahsi kararıdır. Ancak; kendi ifadelerinden camianın birliğini ve beraberliğini sağlamak için çekildiğini görüyoruz. Sayın Serdal Adalı da kendisinin lehine seçimden çekilmediğini söyledi. Bu dediklerine itibar etmek durumundayız.



Yalçın Karadeniz: "Bir ayrım yapılıyorsa camia mağdurun yanında yer alır"

Çekişmeli bir yarış olacak. Hürser Tekinoktay gibi sürpriz isimler de var. Son seçime iyi oy aldı. Başkan adayları arasında ayrımcılık yapıldığı konuşuluyor. Sayın Tekinoktay neden toplantıya davet edilmedi? Beşiktaş mağdurun yerinde yer alır. 4 aday vardı. Seçim öncesinde bir araya gelinir, renk seçimi yapılır. Birçok detay var. 3 kişi çağrılmış, 1’i çağrılmıyor. Bu durumu yadırgadım. Beşiktaş camiası böyle durumları hoş karşılamaz. Makul bir sebep var mı onu bilmiyorum.

Çebi ile Orman arasında yaşananlar seçimi etkiler mi?

Ahmet Nur Çebi ve Fikret Orman birlikteliği zaten bitmişti. Aralarında yaşananlar seçime tesir eder demek doğru değil. Çebi’nin, “Ben bazı şeylere elim sürmedim” demesi sıkıntılı bir ifade olmuştur. Bir kasıt vardır anlamında söylemiyorum. Böyle konuşmalara neden gerek duydular bilmiyorum. Ahmet Nur Çebi, mücadele etmiş çalışmış biri. Bu yüzden hakkımı helal etmiyorum demiş olabilir.

Beşiktaş'ın borcu, seçimde ne kadar gündeme gelir?

Beşiktaş’ın borcu seçimde gündeme gelmez. Ancak; başkan adayları konuşmalar yaparken gündeme getirebilir. Kendi konuşmaları çerçevesinde bunu söylerler. Söylemeleri lazım. Tabi ki tek madde var. Başkan adayları kendi fikirlerini anlatırken mali tabloyu mutlaka anlatırlar.


Yalçın Karadeniz: "Fikret Orman, paralar nerede denildiğinde konuyu sulandırdı"

Beşiktaş güllük-gülistanlık değil. Daha önce ikaz ettiğimiz durumlar şu anda yaşanıyor. Fikret Orman ayrılsa da üzüntüsünü belirtse de bazı konuların açıklığa kavuşması gerekirdi. “Paralar nerede?” denildiğinde bunun bir izahı olmalı. Bir karşılık vermeli. Dedikodular sürekli arttı. “Fikret Orman paralar nerede?” denildiğinde keşke yanıt verebilseydi. “Ne yani eve mi götürdük?” diyerek sulandırmanın bir anlamı yok. Ayrılsanız da peşinizden gelir. Bunları çözmek ellerindeyken çözmemelerini hayretler içinde izliyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder