Yönetimle moral zirvesi yapıldı ama derbi kaybedilirse... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Yönetimle moral zirvesi yapıldı ama derbi kaybedilirse...

Share This

UEFA Avrupa Ligi'nde alınan Braga mağlubiyeti sonrası istifaya çağrılan Beşiktaş teknik direktörü Abdullah Avcı’nın yönetim şimdilik arkasında. Ancak derbide alınacak olumsuz bir sonuç rüzgarı tersine çevirebilir. Avcı’ya ciddi muhalefet de var. Abdullah Avcı ile yollar ayrılıyor mu? Detaylar şu şekilde:


siyahlabeyaz | Beşiktaş'ta kötü sonuçlar artık bardağı taşırma noktasına geldi. Son Braga mağlubiyetinin ardından taraftarın tepkisi ve maça olan ilgisizliği yönetimi endişelendiriyor.

Teknik adam değişikliği seçeneği masada

Camianın heyecanını ve sinerjisini kaybetmemesi için önlem almaya çalışan yönetim, şimdilik Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın değiştirilmesini bir seçenek olarak masaya koymuyor.


Galatasaray derbisi hesapları değiştirebilir

Ancak; Galatasaray’la oynanacak derbi sonrası hesaplar karışabilir. Zira yönetimin içinde de Avcı’ya yönelik ciddi bir tepki oluşmaya başlamış durumda.


Yönetimle moral zirvesi

Başkan Ahmet Nur Çebi, “Ocak’a kadar Abdullah Avcı’yla devam edeceğiz” diyerek zaten bir değişim ihtimaline yeşil ışık yakmıştı. Şimdi Galatasaray karşılaşması kırılma noktası olarak görülüyor.


Galatasaray derbisiyle kredi artırmak isteyecek

Derbi kazanılırsa Abdullah Avcı’nın yönetim ve taraftar nezdinde kredisi artacak, aksi halde camiayı daha sıkıntılı günler bekliyor. Yönetimin derbi maça takımı hazırlamak konusunda her fedakarlığı yapıyor. Ümraniye’de oyuncu ve teknik ekiple toplantılar düzenleniyor ve takımı ayağa kaldırmanın çareleri aranıyor. (Akşam)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder