Abdullah Avcı, basın toplantısı düzenledi! "Oğuzhan tipinde oyuncu bulmaya kalksan..." - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Abdullah Avcı, basın toplantısı düzenledi! "Oğuzhan tipinde oyuncu bulmaya kalksan..."

Share This

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, UEFA Avrupa Ligi’nde yarın akşam oynanacak olan Slovan Bratislava karşılaşması öncesinde basın toplantısında açıklamalarda bulundu.


siyahlabeyaz | İşte Avcı'nın yaptığı açıklamalar:

-İlk 3 maçta 9 puanımız olabilirdi-

"Avrupa Ligi'nde ilk 3 maçta 9 puanımız olabilirdi. Bratislava, Braga ve Wolverhampton maçlarında oyun iyiydi ama geldiğimiz noktada, Beşiktaş formasının alışık olmadığı bir süreci yaşadık. Bunu nasıl daha iyi hale getirebiliriz diye yine önümüzde bir fırsat var. Umarım yarın 3 puanla tanışacağımız bir müsabaka bizi bekler. Öyle olacağına inanıyorum."

-Devamlı bir olumsuz yaklaşım var ama...-

"Maç kazandıkça eleştiri boyutu hiçbir zaman değişmiyor. 1-0 kazansan 'neden 3-0 değil?' diye eleştiriliyor. Devamlı bir olumsuz yaklaşım var ama inişler çıkışlar mutlaka olacak. Yarından itibaren olumlu olacağına inanıyorum."


-Oğuzhan'ı dışarıda bırakamayız-

"Oğuzhan ile oyuna başlayacağım kesin. Bugün Oğuzhan tipinde oyuncu bulmaya kalksan, 6-8-10 milyon. Yerli, takım kaptanlığı yapmış. Dışarıda bırakamayız. Bir fırsat geldi, sakatlandı. Şimdi fırsatlar yine önüne gelecek. Oğuzhan'ın performansının da artarak devam edeceğini düşünüyorum.
Ljajic'i hep gol ve asistle onu değerlendiriyorsunuz ama ben onun gidişatından memnunum"

-Sakatlık açıklaması-

"Ruiz ve Atiba, cumaya kadar antrenmanlara çıkamayacak. Douglas ve Dorukhan’ın sakatlıkları devam ediyor. Burak da benim korumamda. Lens de cezalı olduğu için oynayamayacak."
(ortacizgi.com)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder