Abdullah Avcı'dan iki isme uyarı - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş’ta teknik direktör Abdullah Avcı, Adem Ljajic ve Güven Yalçın'a uyarılarda bulundu.


siyahlabeyaz | Galatasaray karşısında alınan derbi zaferine rağmen teknik direktör Abdullah Avcı, önceki haftalarda alınan kötü sonuçların nedenleri üzerinde çalışıyor.
Beşiktaş teknik direktörü derbi galibiyetinin ardından oluşan havayı sürekli kılmak için bilgisayarlı analiz programı sayesinde oyuncuların bölgesel eksikliklerini raporladı. Kendilerine iletti. Ayrıca futbolcular teknik heyet tarafından psikolojik olarak da gözetim altına alındı.


Abdullah Avcı'dan Ljajic ve Güven'e uyarı

Beşiktaş’ta teknik direktör Abdullah Avcı, Adem Ljajic ve Güven Yalçın’la birer görüşme yaptı. Tecrübeli teknik adam, iki oyuncusuna da konsantrasyonlarını toplamaları için uyardı. Avcı'nın hem on numarasına hem de genç forvetine, ''size çok güveniyorum ve vazgeçmiş değilim'' mesajı verdiği bildirildi.

Kanatlarda şansı olmayan tek isim Boyd

Kevin N’Koudou’nun dönmesiyle kanatlarda yenilemeye gitmeye hazırlanan Abdullah Avcı’nın elinde Caner, N’Koudou, Boyd, Diaby ve Lens’le beraber 5 isim oldu. Diaby’yi forvet arkası düşünen Avcı’nın kanatlarda şu an için Caner ve N’Koudou’yu önde gördüğü, Boyd’un ise şansı olmadığı bildirildi.(Fotospor)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder