Abdullah Avcı'nın yeni 10 numarası - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Konyaspor maçı öncesinde yapılan taktik idmanda Oğuzhan Özyakup'u 10 numarada oynattı. Abdullah Avcı, ayrıca genç oyuncuyla özel bir görüşme yaptı.


siyahlabeyaz | Beşiktaş’ta teknik direktör Abdullah Avcı; Adem Ljajic, Diaby, Elneny,  Boyd, Atiba, Douglas ve Güven’in yer almadığı idmanda Konyaspor maçının ön taktiğini denedi… sık pas yaparak Konyaspor’u yormayı planlayan Avcı idmanda, Karius, Gönül, Vida, Ruiz, Rebocho, Necip, Oğuzhan Özyakup, Kartal, Nkoudou, Caner ve Burak Yılmaz 11’ini denedi. Caner’i sol önde, Necip’i Atiba’nın yerine kullanan Avcı, Oğuzhan’ı ise 10 numara oynattı.

AVCI, OĞUZHAN ÖZYAKUP'U “TÜRKİYE’NİN EN İYİSİSİN” DİYEREK…

İdmanlarda 10 numara oynattığı Oğuzhan Özyakup'tan beklediği verimi alan Abdullah Avcı’nın bir süredir eski kaptana hem fiziki hem de psikolojik açıdan destek olduğu bildirildi. Oğuzhan’a, “devre arasına kadar bize göstereceklerin, senin ya kalmana ya da gitmene neden olacak. Sen Türkiye’nin en yetenekli oyuncususun” diyerek terapi uyguladığı biliniyor.


AVCI: KONYA’DA DA DOMİNANT OLAN TARAF BİZ OLACAĞIZ

Abdullah Avcı ilk günden itibaren Beşiktaş’a dominant futbol oynatmak istiyor. Zaman zaman sistem hata verse de, tecrübeli teknik bildiğinden şaşmayı düşünmüyor. Oyuncularıyla bir toplantı yapan Avcı, “geride kalan haftalarda olduğu gibi önümüzdeki haftalarda da sonuna kadar oyunu tutacağız. Topa hakimi olacağız. Bazı zaman başımıza dert açtı. Zaten sisteme uyumun zaman alacağını biliyorduk. Ancak sonucunu aldık. Yakaladığımız ivmeyi devam ettirmek için Konya’dan da 3 puanla dönmeliyiz. Aykut hocanın güçlü bir takımı var ama Konya deplasmanında da oyuna hükmetmeliyiz” dedi.(Fotospor)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder