Ali Ece'den Beşiktaş'ın yıldızına: Hayal kırıklığı! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Ali Ece'den Beşiktaş'ın yıldızına: Hayal kırıklığı!

Share This

Beşiktaş, Süper Lig'in 12. haftasında İttifak Holding Konyaspor'a konuk oldu. Siyah-beyazlılar karşılaşmayı Burak Yılmaz'ın golüyle 1-0 kazandı. NTV'de yayınlanan 90+ programında konuşan yazarımız Ali Ece, Konyaspor - Beşiktaş karşılaşmasını değerlendirdi.


siyahlabeyaz | Süper Lig'in 12. haftasında Beşiktaş, İttifak Holding Konyaspor'a konuk oldu. Siyah-beyazlılar karşılaşmayı Burak Yılmaz'ın golüyle 1-0 kazandı.

NTV'de yayınlanan 90+ programında konuşan yazarımız Ali Ece, Konyaspor - Beşiktaş karşılaşmasını değerlendirdi.


Beşiktaş'ın sezon başında kadrosuna kattığı Tyler Boyd'un hayal kırıklığı olduğunu ifade eden Ali Ece, "Yüzde yüz adapte olamadı. Sezon başı Yusuf Sarı'dan mı, Boyd'dan mı daha çok şey bekliyordun?" sorusunu yöneltti.

Beşiktaş'ta bir türlü bekleneni veremeyen Lens'in performansını yorumlayan Ali Ece, "Lens'in kendisinden bir beklentisi var mı? Bilmiyorum... Beşiktaş'tan aldığım paranın karşılığını vereyim diye bir derdi olduğunu zannetmiyorum" dedi.

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder