Ali Ece'den itiraf! Beşiktaş için hazırladığı transfer listesindeki ilk oyuncuyu açıkladı! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Ali Ece'den itiraf! Beşiktaş için hazırladığı transfer listesindeki ilk oyuncuyu açıkladı!

Share This

Lassa’nın Youtube kanalında yayınlanan programda Ali Ece, Beşiktaş ile ilgili yorumlarda bulundu.


siyahlabeyaz | Ali Ece, 2012 yılında Beşiktaş’a transferi için hazırladığı listenin ilk sırasında Dimitri Payet olduğunu itiraf etti.

İşte Ece’nin yaptığı açıklamalar:

-EN BAŞTA PAYET VARDI-

“Payet, Beşiktaş’a tabii ki olur ama Payeti’in maaşı Marsilya’ya yüksek geldiği için yollar ayrılmak isteniyor.Beşiktaş da devre arasında maaşı yüksek oyuncularla yollar ayrılmak isteniyor. Bu biraz çelişki olmuyor mu? Ben Payet’i çok beğenirim. İtiraf ediyorum, 2012 yılıydı. İbrahim Altınsay, o dönem görevde çok kısa süre kalıp ayrılmıştı. Dönemin Beşiktaş yöneticisi Tamer Kıran, ‘Ali’cim sen bu işten biraz anlıyorsun, bizde de anlayan az kişi kaldı. Sen de bize bir liste yapar mısın?’ dedi. En başta Payet vardı. 7 yıl önce… Sonra neler oldu? Premier Lig, Fransa Milli Takımı… O dönem daha alınabilir bir oyuncuydu. Gelirse acayip etki oluşturur. 1-2 sene uçurur götürür” ifadelerini kullandı.
(ortacizgi.com)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder