Beklenti sürüyor! Avcı'dan Atiba'ya iki alternatif... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beklenti sürüyor! Avcı'dan Atiba'ya iki alternatif...

Share This

Beşiktaş, tecrübeli oyuncusu Atiba Hutchinson'ın bir an önce takıma katılmasını beklerken, oyuncuyla ilgili çalışmalarını ise hız kesmeden sürdürüyor.


siyahlabeyaz | Kasığındaki ağrılar nedeniyle bir süredir takım idmanlarına çıkamayan Atiba için uygulanan yoğun tedavi programı devam ediyor.

İlerleyen yaşına rağmen Beşiktaş’ın orta sahasında kendine yer bulan ve bu durumdan dolayı takdir edilen Kanadalı oyuncunun, Konyaspor maçına yetişip yetişmeyeceği henüz netlik kazanmadı.

Ne zaman dönecek?

Siyah - beyazlı futbolcuların bugünü izinli geçirecek olmasına rağmen, tesislere giderek hem tedavisine hem de salon çalışmalarına devam edecek olan Atiba’nın, Atiker Konyaspor maçında oynayıp oynamayacağı, hafta içerisinde yapılacak testlerden sonra netlik kazanacak. Kanadalı futbolcunun oynamaması durumunda ise teknik direktör Abdullah Avcı’nın Oğuzhan ve Necip seçeneklerini değerlendirebileceği öğrenildi. (Skorer)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder