Beşiktaş yeni Talisca'sını buldu! Süper yetenek Kartal oluyor - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ta sıcak transfer gelişmeleri yaşanıyor. Ocak ayı transfer döneminde takıma yapılacak takviyeler için kolları sıvayan siyah-beyazlı kurmaylar transferde bombaları ardı ardına patlatmayı hedeflerken taraftarı ayağa kaldıracak bir isim ile transfer görüşmelerine başladı. 


siyahlabeyaz | İşte flaş transfer gelişmesinin detayları...

Beşiktaş'ta gündem yaratacak bir transfer gelişmesi yaşandı.

Teknik direktör Abdullah Avcı ile ligde üst üste galibiyetler alan siyah-beyazlılar, rahat bir nefes almıştı.

Sezonun ikinci yarısındaki seri galibiyetlerin şampiyonluk kilidini çözeceğinin farkında olan deneyimli teknik adam yönetime detaylı bir rapor sundu.

Muhakkak bir santfror takviyesi isteğini ileten Avcı, orta sahadaki yaratacı oyuncu eksikliğine dikkat çekerek o bölgeye bir takviye daha istedi.

Buna göre çalışmalarına başlayan siyah-beyazlı kurmaylar aradığı ismi Benfica'da buldu.

Bilindiği üzere siyah-beyazlı taraftarların gönlünde taht kuran Talisca da Benfica'dan kiralanıp muazam bir performans sergilemişti.

Bir süredir devre arasında yapılacak transferler için kendisine üs olarak Portekiz'i seçen Beşiktaş'ın "Yeni bir Talisca bulmak için" hamlelere başladığı ortaya çıktı.

Siyah-beyazlıların forma bulamadığı için ayrılmak isteyen Talisca gibi, sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı kalan iyileştikten sonra da yerini kaybeden 20 yaşındaki Gedson Fernandes'i kiralamak için Benfica ile bir ön görüşme yaptığı duyuruldu.

Portekiz'den Radio Rennasança, Beşiktaş'ın Benfica'ya Talisca gibi Gedson'u parlatma sözü verdiğini iddia etti.

Bu yüzden yarım sezonluk değil 1.5 yıllık kiralama teklifi yaptığı belirtildi.

2018'den bu yana bonservisi Benfica'da olan ve 2023'e kadar da Portekiz ekibiyle anlaşması bulunan Gedson Fernandes'in güncel piyasa değeri 20 milyon euro olarak gösteriliyor.

Benfica U19 ve Benfica B takımlarında oynadıktan sonra A takıma kadar yükselen Gedson Fernandes; Portekiz ekibinin formasını toplamda 110 kez giydi.

A takımda 56 resmi maçta görev yapan Gedson, 3 gol atarken, 7 de asist yaptı ve toplamda 10 gole direkt olarak katkıda bulundu.(Fotomaç)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder