Beşiktaş'a Karius uyarısı! ''Aman dikkat'' - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'a Karius uyarısı! ''Aman dikkat''

Share This

Beşiktaş'ta Loris Karius'un bonservisinin alınması için Liverpool'a görüşmelere başlandı. Ancak Beşiktaş'a Alman file bekçisi konusunda flaş bir uyarı geldi.


siyahlabeyaz | Beşiktaş'ın Alman file bekçisi Loris Karius son haftalarda üzerine koya koya gidiyor... yönetim de Alman kalecinin bonservisini almak istiyor. 8.5 milyon Euro’luk bonservis bedelinde indirime gitmesi için Liverpool’un kapısının çalınması düşünülüyor.

KARIUS KONUSUNDA UYARI

Ancak Karius’la ilgili Beşiktaş’a bir uyarı geldi. Alman kalecinin belindeki ağrıların fıtık başlangıcı olduğu ve ilerleyen dönemde sorun çıkarabileceği bildirildi. Doğru tedavi uygulanmazsa Karius’un önümüzdeki dönemde belinden ciddi anlamda sorun yaşayabileceği iletildi.


İSTATİSTİKLERİ DAMGA VURDU

Loris Karius, Süper Lig'de 11 haftanın beşinde kalesinde gol görmedi. Bunun yanında son 3 maçta kalesini gole kapatan Loris Karius, 10 isabetli şutun 9’una gol izni vermedi.(Fotospor)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder