Beşiktaş'ta Abdullah Avcı, milli oyuncuyu istiyor! İşte gelişmeler... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ta Abdullah Avcı, milli oyuncuyu istiyor! İşte gelişmeler...

Share This

Gelecek sezon için verdiği raporda 10 numarada da oynayabilecek 8 numara isteyen Abdullah Avcı'ya yönetimin önerisi Yunus Mallı oldu.


siyahlabeyaz | Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı’nın gelecek sezona yönelik raporunda en fazla üzerinde durduğu konu orta saha rotasyonu… 

Atiba artık emekli olacak, Elneny ise Arsenal’a dönecek. Oğuzhan’dan hayır, Muhayer’den ise umut yok. Dorukhan dönse bile Kartal’la gireceği rotasyona bir isim gerekecek. Bu yüzden Avcı hem ön libero hem de 8 numara transferleri üzerinde özellikle duruyor. Özellikle hem 10, hem de 8 numara oynayabilecek bir oyuncu transferinin ligin ikinci yarısında kendisini çok rahatlatacağını raporunda çok net yazmış durumda.


8 NUMARADA OYNAYABİLECEK 10 NUMARA YUNUS MALLI

8 numarada da oynayabilecek 10 numara için rapor veren Avcı’nın bu isteğine cevap vermek için Beşiktaş yönetimi Yunus Mallı’nın transferi için kolları sıvadı… Wolfsburg’da kadroya giremeyen milli oyuncunun satın alma opsiyonu ile kiralanması konusunda ilk görüşme yapıldı. Yunus için Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu da bizzat abisi ile bir görüşme yapmıştı.(Fotospor)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder