Beşiktaş'ta yönetimin Oğuzhan Özyakup planı! Trabzonspor olmazsa... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ta Oğuzhan Özyakup'un Trabzonspor'a gitmesine izin verildi. 


siyahlabeyaz | Ancak Beşiktaş yönetimi, bunun karşılığında bordo mavililerin Yunus Mallı transferinden vazgeçmesini bekliyor. Bu arada Oğuzhan Özyakup'un Trabzonspor ile anlaşamazsa Yeni Malatyaspor'a kiralanması gündeme geldi.

Beşiktaş'ta Başkan Ahmet Nur Çebi’nin kendisine Oğuzhan Özyakup’un Trabzonspor’a transferini çözmesi için yetki verdiği  Erdal Torunoğulları’nın yeni Tolgay Arslan krizi yaşanmaması için azami çaba gösterdiği bildirildi. Çünkü Beşiktaş, Trabzonspor’un da istediği Yunus Mallı ile görüşmelere başlamış durumda. Bordo-mavililerin Oğuzhan’ın kendilerine verilmesi durumunda Yunus transferinden çekileceği konuşuluyor. 


OĞUZHAN, TRABZONSPOR’A GİTMEZSE, MALATYA’YA…

Bu arada Oğuzhan konusunda Trabzonspor’la bir anlaşma yapılamazsa eski kaptanın Sergen Yalçın’ın çalıştırdığı Yeni Malatyaspor’a kiralanması gündeme geldi. Ozan Tufan ve Gökhan Töre’yi hayata döndüren Sergen’in Oğuzhan’a da iyi gelebileceği, yönetim içinde konuşulmaya başlandı.
(Fotospor)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder