Demirkol, Abdullah Avcı'nın unuttuğu detayı açıkladı! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Demirkol, Abdullah Avcı'nın unuttuğu detayı açıkladı!

Share This

beIN SPORTS'ta yayınlanan programda Mehmet Demirkol, Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın açıklamaları üzerine yorumlarda bulundu.


siyahlabeyaz | İşte Demirkol'un yaptığı açıklamalar:

-Şenol Güneş'ten sonra kolay değildir-

"Abdullah Avcı'yı getirirken 5 hafta, 6 hafta istenen olmadı diye hoca değiştirilimez. Eğer bu yaklaşımla geliniyorsa, yanlıştır. Şenol Güneş'ten sonra kolay değildir teknik direktör bulmak. Abdullah Avcı, o isimdi. Abdullah Hoca, Beşiktaş'a getirilirken kimse itiraz etmedi. Neden itiraz etmedi? Çünkü Abdullah Hoca bir sistem, bir oyun gösterdi. Eğer geçen sene Başakşehir şampiyon olsaydı, iddia ediyorum Beşiktaş bu kadar rahat alamayabilirdi çünkü başka adaylar da çıkabilirdi. Sevilla'nın ilgilendiğini biliyoruz. Fenerbahçe de devreye girebilirdi."

-Sergen Yalçın ismi konuşuluyor ama...-

"Birer birer konuştuğunda kimse Abdullah Avcı gitsin istemiyor. Çünkü herkes bilinçli. Abdullah Hoca gidecek, kim gelecek? Sergen Yalçın ismi konuşuluyor ama onun da geleceği zaman var diye düşünüyorlardır."


-Abdullah Hoca bir tek şeyi unuttu-

"Hocanın analizi nasıl bilmiyorum ama, Beşiktaş'ın alan daraltmayı ve geçiş oyununu çok daha iyi yaptığını görebiliyoruz. Abdullah Hoca bir tek şeyi unuttu, ekonomi. Kendi işi olmadığı için muhtemelen. Ekonomisini iyi denetlemezsen olmaz. Ekonomisi doğru denetlenmeden doğru yürüyecek hiçbir iş kolu yoktur. Eğer bir teknik direktör oynadığı oyunu: 'Aslında sizin gördüğünüz gibi değil, biz başka bir şey oynuyoruz' diye anlatırsa, orada bir problem vardır."
(beIN SPORTS)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder