Diaby'nin menajerinden transfer açıklaması! Beşiktaş... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Diaby'nin menajerinden transfer açıklaması! Beşiktaş...

Share This

Süper Lig’de şampiyonluk kovalayan Beşiktaş’ın kiralık olarak kadrosuna kattığı Malili futbolcu Abdoulay Diaby’nin menajeri Erk Toros, futbolcunun geleceği hakkında konuştu.


siyahlabeyaz | Diaby, Beşiktaş’ta kalacak mı? Bu sorunun yanıtı Radyospor’da yanıt buldu.
Radyospor’da Spor Kazanı programında Emrah Karalinç’in canlı yayında sorularını yanıtlayan Erk Toros’un açıklamaları şu şekilde:

Ocak ayındaki transfer dönemi hareketli geçer mi?

Ocak ayında transferin çok hareketli geçeceğini düşünmüyorum. Kulüplerin ekonomik durumu ortada. Avrupa’daki oyuncuların bonservisi yüksek. Elbette transferler olacaktır ama yaz dönemindeki gibi olmayacaktır. Aralık ortasında bazı şeyler netleşir. Planlama yaptığımız oyuncular var. Ocak ayı transferleri için 14.haftadan sonra işlerin netleşeceğini düşünüyorum.

Erk Toros: "Transfer beklentisi yöneticileri zaman zaman hatalara zorluyor"

Transfer taraftarlar için bir umut. İnsanlar umut satıyor bu dönemde. Transfer haberleri bütün sporlarda biraz daha ilgi görüyor. Taraftarların beklentisi oluşuyor ve yöneticilerin üzerinde baskı oluşturuyor. Bazen yanlış kararlar da veriliyor. Ama transfer işi de çok kolay değil. Biraz sabır işi. Bizim genel problemimiz sabırsız bir toplum olmamız. Transfer beklentisi yöneticileri zaman zaman hataya zorluyor.

Menajerlerin pazarlama taktiği kullanması üzerine...

Elbette transfer döneminde bir pazarlama taktiği kullanılıyor. Fakat; ben transfer durumunun daha olgunlaşmadan basında yer almasını doğru bulmuyorum. Bazen transferi bile bozabiliyor. Sadece Türkiye’de değil, yurt dışında da menajerlerin pazarlama taktiği kullandığını görüyoruz. Ben bunu doğru bulmuyorum.

Erk Toros: "Diaby, Beşiktaş ve Türkiye'de olmaktan mutlu"

Diaby, Türkiye’de ve Beşiktaş'ta olmaktan çok mutlu. İlk gelirken kafasında soru işaretleri vardı. Bilmediği bir ülkeye geldi. Beşiktaş’ta olmaktan çok mutlu. Kiralık geldi. Son günde gerçekleştirilen bir transferdi.


Erk Toros: "Diaby'nin gelecek sene de Beşiktaş'ta kalacağına inanıyorum"

Beşiktaş ile ilgili konuşuyoruz. Takımın iyi olduğunu söylüyor. Şu anda kafasındaki o soru işaretleri kalkmış durumda. Ben gelecek sene de Diaby’nin Beşiktaş’ta kalacağına inanıyorum. Şimdi Türkiye’de kalmak adına daha istekli olduğunu söyleyebilirim.

Erk Toros: "Diaby'nin Abdullah Avcı ve takım arkadaşlarıyla iyi bir iletişimi var"

Abdullah Avcı ile Diaby arasındaki iletişimin iyi olduğunu biliyorum. Çok çalışkan ve profesyonel bir futbolcu. Avrupa’dan gelmiş Afrikalı oyuncularda belli bir şeyleri görmüş, geçirmişlik oluyor. İşini yapıyor. Arkadaşlarıyla da arası iyi. Artık olgunluk seviyesine gelmiş bir oyuncu. Genç oyuncular adapte olurken zorlanıyor ama Diaby bu anlamda iyi bir durumda.

Diaby, Beşiktaş'ta kaç maçta oynadı?

Diaby, Beşiktaş’ta bu sezon 8’i Süper Lig ve 1’i Avrupa Ligi olmak üzere toplam 9 maçta forma giydi ve 2 gol kaydetti. 766 dakika süre alan futbolcu, 7 maçta ilk 11’de şans buldu.

Diaby, kaç yıllığına kiralandı?

Beşiktaş, Diaby’yi ile 1 yıllığına kiralamış ve Sporting CP kulübü ile satın alma opsiyonlu olarak anlaşmaya vardığını borsaya bildirmişti.
(Ajansspor)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder