Ersan Gülüm'den Beşiktaş itirafı : "İki dizimden sakatlandığım dönemde benden kolayca..." - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Ersan Gülüm'den Beşiktaş itirafı : "İki dizimden sakatlandığım dönemde benden kolayca..."

Share This

Avustralya'da futbol yaşamına devam eden yıldız savunma oyuncusu Ersan Gülüm, yıllarca formasını giydiği Beşiktaş ve Milli Takım ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. 

siyahlabeyaz | Avustralya'da hala Western United forması altında futbol yaşantısını sürdüren Ersan Gülüm, geçmiş dönemde formasını terlettiği Beşiktaş kulübü ile ilgili de açıklamalar yaptı. Beşiktaş'ta geçirdiği zor zamanları anlatan Ersan Adem Gülüm, "Bugün Beşiktaş'a gitsem, herkesin beni çok iyi karşılayacağını biliyorum" dedi.

"BEŞİKTAŞ'A GİDERSEM İYİ KARŞILANIRIM"

The Sydney Morning Herald açıklamalarda bulunan Ersan Gülüm, "Beşiktaş zor zamanlarımda benim yanımda oldu. İki dizimden sakatlandığım dönemde benden kolayca vazgeçebilirlerdi. Bu iyiliğe karşılık vermek için maaşımda indirime giderek kulübe yardım etmek istedim. Taraftarlar, kulübe öncelik vermemden çok hoşlandı. Bugün Beşiktaş'a gitsem, herkesin beni çok iyi karşılayacağını ve çay veya kahve içmeye davet edeceklerini biliyorum. Ailem de Beşiktaş'tan iyi bir şekilde ayrılmamı istemişti ve biz bunu başardık." dedi.


"TÜRKİYE'Yİ GERİ ÇEVİREMEZDİM"

Milli Takım seçimi hakkında da konuşan Ersan Gülüm, "Beşiktaş gibi büyük bir kulüpte oynuyordum ve A Milli Takım'dan gelen teklifi geri çeviremezdim. Ben o topraklardan ekmek yiyordum. Eğer Avustralya'yı seçseydim beni ateşe atarlardı. Taraftarlara da kötü görünürdüm" ifadelerini kullandı. (FutbolArena Dış Haberler )

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder