İşte Braga - Beşiktaş maçının muhtemel 11'i - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi K Grubu 4. maçında bugün günü Portekiz'in Braga takımına konuk olacak. Oynadığı 3 maçı da kaybeden siyah-beyazlılar, gruptaki iddiasını sürdürmek için rakibini yenmek zorunda.


siyahlabeyaz | Estadio Municipal De Braga'da oynanacak karşılaşma TSİ 23.00'te başlayacak. Mücadeleyi Litvanya Futbol Federasyonundan Gediminas Mazeika, Vytautas Simkus ile Vytenis Kazlauskas hakem üçlüsü yönetecek. Maç, beIN Sports 1'den naklen yayımlanacak.
Grubundaki ilk 3 maçını mağlubiyetle tamamlayan siyah-beyazlı takım, son sırada bulunuyor. Braga ise 2 galibiyet ve bir beraberlikle 7 puan toplayarak ilk sırada yer alıyor. İstanbul'da oynanan karşılaşmada Beşiktaş, rakibine 2-1 mağlup olmuştu.

Beşiktaş'ta 8 eksik Siyah-beyazlı takımda sakatlıkları bulunan Dorukhan Toköz, Douglas ve N'Koudou'nun yanı sıra Burak Yılmaz, Hutchinson, Gökhan Gönül, Diaby ve Ruiz kadroda yer almadı.

BEŞİKTAŞ'IN MUHTEMEL 11'İ

Karius, Necip Uysal, Vida, Roco, Rebecho, Elneny, Oğuzhan Özyakup, Ljajic, Caner Erkin, Lens, Umut Nayir
(TRT Spor)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder