Kees Vos'tan Beşiktaş'a iki transfer önerisi - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ta öncelik, kadroda düşünülmeyen oyuncuların devre arasında gönderilmesi. Erdal Torunoğulları, bu konuda uzun mesai harcıyor. 


siyahlabeyaz | Yine takımdan gönderilmesi düşünülen Oğuzhan Özyakup ve Jeremain Lens için yaptığı görüşmede Erdal Torunoğulları'na iki transfer önerisi geldi. Beşiktaş'a önerilen iki isimden biri; Bournemouth'un kanado Arnaut Danjuma, diğeri ise; Rennes'in forveti Jordan Siebatcheu.

Oğuzhan Özyakup ve Jeremain Lens’le ilgili haberlerin ışığında Beşiktaş yöneticisi Erdal Torunoğulları ayrıca Necip Uysal'ın da menajeri olan Kees Vos’u misafir etti... Oğuzhan Özyakup konusunda yaşananları anlattı. Ayrıca Jeremain Lens’e takım bulmasını istedi. Vos ise Beşiktaş’ın kanat ve forvet oyuncusu aradığını bildiğini söyleyerek önerilerde bulundu.

Vos’un önerdiği isimlerden birisi sezon başında Club Brugge’dan 18 milyon Euro’ya Bournemouth’a giden ama beklentileri karşılayamayan kanat oyuncusu Arnaut Danjuma ve Rennes’de beklentilerin altında kalan forvet oyuncusu Jordan Siebatcheu oldu. Erdal Torunoğulları Vos’a, öncelikle Jeremain Lens sorununu çözerse kendisiyle iş yapabileceğini bu isimleri düşüneceklerini söyledi. 


Jordan Siebatcheu Fransa'da yetişti

Fransa'da Stade Reims altyapısında yetişen 23 yaşındaki golcü Jordan Siebatcheu, bu sezon Rennes formasıyla 13 maçta gol atamadı. Sadece 1 asist gerçekleştirdi.

Arnaut Danjuma'nın bonservisine 18 milyon Euro

Sezon başında Bournemouth, Arnaut Danjuma'nın bonservisine 18 milyon Euro ödedi. Ancak Arnaut Danjuma, bu sezon Premier Lig'de 6 maçta şans buldu ve gol ya da asist üretemedi.
(Fotospor)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder