Nicolas Moumi Ngamaleu için Beşiktaş itirafı - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ta herkes Benfica'dan Gedson transferine kilitlenirken, siyah beyazlı yönetim, alternatif isimler için de devreye girdi. Beşiktaş'ın İsviçre’nin Young Boys takımında forma giyen Nicolas Moumi Ngamaleu için menajeri aracılığıyla ön görüşme yaptığı ortaya çıktı.


siyahlabeyaz | Beşiktaş'ta herkes Gedson'u beklerken, siyah beyazlılar Young Boys takımında forma giyen Nicolas Moumi Ngamaleu için devreye girdi. Ha geldi, ha gelecek derken Benfica CEO’su Domingos Soares’in ''Gedson için Beşiktaş’la sadece konuştuk. Teklif almadık'' sözlerini kullanması kafaları karıştırdı. Siyah-beyazlıların Gedson için bir teklif yapıp yapmayacağı ilerleyen günlerde netleşecek.

Ancak İsviçre’nin Young Boys takımında forma giyen Nicolas Moumi Ngamaleu’nun menajeri Adrien Durand Beşiktaş’ın da adını sayarak yaptığı açıklamada, ''Young Boys yönetimine Nico için gelen teklifleri sundum. Ama devre arasında satmayacaklarını söylediler. Ben de talip olan takımlara 'sezon sonu için görüşebiliriz' dedim'' açıklamasını yaptı.


Nicolas Moumi Ngamaleu istatistikleri ile mest etti

İsviçre'nin Young Boys takımında forma giyen Kamerunlu sağ açık Nicolas Moumi Ngamaleu, bu sezon gol yollarında fırtına estiriyor. Nicolas Moumi Ngamaleu, bu sezon takımıyla çıktığı 20 maçta 8 gol atıp, 8 asist gerçekleştirerek herkesin dikkatini çekmeyi başardı.(Fotospor)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder