Transfere bütçe aranıyor! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Abdullah Avcı’nın raporu doğrultusunda takıma bir golcü, bir de kanat oyuncusu transfer etmek isteyen Beşiktaş’ta gereken kaynak takımdaki bazı futbolcuların satışından elde edilecek.


siyahlabeyaz | Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda Burak Yılmaz’a alternatif bir golcü ile bir kanat oyuncusu istediğini söylemişti.

Siyah beyazlı yönetim de bu transferler için düğmeye bastı.

Hürriyet gazetesinin haberine göre Avrupa ve Güney Amerika’da futbolcu arayışlarını sürdüren yönetim, yapılacak transferlerin maliyetini, kadrodaki bazı isimleri satarak karşılayacak.


Bu isimlerin Adem Ljajic, Tyler Boyd, Enzo Roco ve Jeremain Lens olması bekleniyor. Ljajic ve Lens’in Avrupa’ya, Boyd’un Kuzey Amerika’ya, Roco’nun da Güney Amerika takımlarına satılması gündemde.

Transfer görüşmelerini yürüten yönetici Erdal Torunoğulları, kulüp içindeki dengeleri bozmadan ara transferde mutlaka takviye yapacaklarını söylerken, “Şu anki gündemimiz transfer değil ancak B planımız her zaman var. Kulüp içindeki dengeleri bozmadan ihtiyaç durumuna göre mutlaka takviye olur. Aramızda ayrılacak isimler de olabilir. Transfer dönemlerinde her şey olabilir” ifadelerini kullandı.

Son dönemde adları Beşiktaş’la anılan Talisca ve Aboubakar’ı da değerlendiren Torunoğulları, “Hocamızdan talep olduğu takdirde bu isimler veya başkaları ile de temasa geçeriz. Bizden ayrılan her oyuncu geri dönmek ister. Beşiktaş bir dünya markasıdır” dedi.

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder