"Abdullah Avcı, bu maç sonrası sözleşme önermekte ısrar eder mi?" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Fanatik yazarlarından Cem Dizdar , Fenerbahçe - Beşiktaş derbisini değerlendirdi.


siyahlabeyaz | Kadrolar açıklandığında oyunun Fenerbahçe lehine işleyeceği tahmin edilebilirdi! Çünkü... Emre Belözoğlu sahada yok Burak Yılmaz oyunda. Bu nedenle ilk devre boyunca Fenerbahçe topun ele geçirilmesi ve oyunun kurulması konusunda uzak ara önde kaldı.

Beşiktaş’ın ulaşabildiği en uzak yer Lens’e ulaşan ve onun perişan ettiği pozisyon dışında Caner Erkin’in gol olan ortasındaki vuruş noktasıydı. Fenerbahçe bir iki an dışında 70’e kadar oyuna daima hakimdi. N’Koudou girdikten sonra Beşiktaş topu nihayet öne aldı ama Fenerbahçe kontrolü eline alalı epey olduğu için genel gidişat değişmedi. Fenerbahçe başından sonuna elinde tuttuğu oyunu denge/kontrol ile üç puanla tamamladı. Orta sahada güç ve akışkanlığı sağlayan bu kadro bence Fenerbahçe’nin en iyi ve en güvenli kadrosu. Bu kadro bu dizilişle şimdiye kadar oynananın gerisine düşmez diye tahmin ediyorum.

Gecenin sorusu

Burak Yılmaz’ın artık oyununun çok gerisinde olduğunu bir tek ben görüyor olamam değil mi? Ve Abdullah Avcı bu maç sonrası Caner Erkin’e sözleşme önermekte ısrar eder mi?

Maçın starı

Ozan ile Karius. Ozan Fenerbahçe orta sahasını Gustavo ile çekip çevirip maçı takımına getirdi. Karius ise farkın açılmasını önledi.

Maçın olayı 

Beşiktaş maçı dengeye getirebilir miydi bilinmez. Burak karşı karşıyayı atsa belki. Lakin üçüncü Fenerbahçe golü öncesi Caner’in yine bir ‘nafile orta’sı golü getirdi. Ama yine denecek ki, ‘Caner golün ortasını yaptı’. Sorun tam da burada işte.

Kısa mesaj

Fenerbahçe bu kadar yanlıştan sonra bu maçta doğruları buldu gibi. Sürer mi bilmem. Beşiktaş ise hâlâ doğrularını arıyor ve bu yıl bulması gecikecek gibi görünüyor.
(Cem Dizdar / Fanatik)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder