Abdullah Avcı'nın Fenerbahçe için çılgın planı ortaya çıktı! İşte detaylar... . - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Abdullah Avcı'nın Fenerbahçe için çılgın planı ortaya çıktı! İşte detaylar... .

Share This

Süper Lig'in 15. haftasında Yeni Malatyaspor'u konuk edecek Beşiktaş'ta Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın gözü kulağı Sivas'ta olacak... Pazar günü oynanacak Sivasspor - Fenerbahçe karşılaşmasının skorunun oldukça önemli olduğunu aktaran tecrübeli teknik adam, bir yandan da kurmaylarıyla yaptığı özel toplantıda Yeni Malatyaspor karşılaşmasının kayıpsız atlatılmasının ardından Kadıköy'de yaşamak istediği senaryoyu masaya yatırdı ve yakın çevresiyle paylaştı... İşte Beşiktaş'ın kritik Fenerbahçe projesi!


siyahlabeyaz | Beşiktaş'ta saatler Fenerbahçe'ye kuruldu...

Süper Lig'in 15. haftasında Yeni Malatyaspor'u ağırlayacak Kara Kartal, alınması beklenilen 3 puanın ardından tüm operasyonunu Fenerbahçe'ye göre ayarlayacak.. Sarı-lacivertlilerin, ligin zirvesindeki Sivasspor ile oynayacağı karşılaşma Abdullah Avcı için oldukça önem arz ediyor.


Fenerbahçe ve Sivasspor'un olası puan kaybında Beşiktaş'ta düğmeye basılacak... İşte Avcı'nın o projesi!

Sezona istediği gibi başlayamamasına karşın sonradan toparlayan Beşiktaş, oynadığı son 6 maçtan galibiyetle ayrılmıştı. Yeni Malatyaspor karşısında da galibiyetten başka düşüncesi olmayan Kara Kartal'ın asıl hedefi zirve..


Şu anda Süper Lig'de 1. sırada bulunan Sivasspor ile aralarında 3 puan bulunan Beşiktaş, skorun lehlerine olması halinde operasyona start verecek. Abdullah Avcı, teknik ekibiyle yaptığı toplantılarda ve futbolcularıyla yaptığı gerek özel, gerekse toplu görüşmelerde Fenerbahçe derbisinin öneminden bahsetti.


Sivasspor - Fenerbahçe karşılaşmasından gelebilecek pozitif haber, Kadıköy'de Beşiktaş'ın yepyeni bir sayfa açmasına sebep olacak. Avcı, Fenerbahçe deplasmanında alınacak galibiyetle, liderlik koltuğuna oturmayı ve ezeli rakibinin sahasında şampiyonluk yürüyüşünün en büyük adımlarından birini atmanın planlarını yapıyor. Öte yandan Avcı, galibiyet serisinde devam ederek Süper Lig'in ilk yarısını da 1. sırada bitirerek rakiplerine göz dağı vermek istiyor... (Fotomaç)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder