Adnan Dalgakıran'dan hakem tepkisi! "Boynunu kuzu kuzu eğecek bir..." - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Adnan Dalgakıran'dan hakem tepkisi! "Boynunu kuzu kuzu eğecek bir..."

Share This

Beşiktaş Kulübü'nde bu sabah basın mensuplarıyla kahvaltı organizasyonu düzenlendi.


siyahlabeyaz | İkinci Başkan Adnan Dalgakıran, Transferden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Torunoğulları, İletişim  ve Medya Müdürü Armağan Pekkaya ve İletişim Personeli Cihangir Gökdoğan, basın mensuplarıyla bir araya geldi.


Yapılan organizasyonda iletişim ile ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu. İkinci Başkan Adnan Dalgakıran, buluşmada gündeme dair şu açıklamaları yaptı:

-DİBE OTURMUŞ BİR KULÜBÜ ALDIK-

"Biz bir Kurtuluş Savaşı veriyoruz. Beşiktaş tarihinin en kritik döneminde görev aldık. Her açıdan dibe oturmuş bir kulübü aldık. Ahmet Nur Çebi Başkan, bu kararı verirken üzerinde ağır bir baskı hissetti. Kamuoyu bu görevi almamızı istedi."

-BAŞKAN GÜNDE 2 SAAT UYUYOR-

"Emin olun başkan günde 2 saat uyku uyuyor. Bu şartlar içerisinde bütün yönetim iyi niyetli. Bütçesi yerle bir edilmiş, geleceği harcanmış bir kulübe geldik. Buradan çıkış başkan ve yönetim kurulu ile olacak iş değil. Tüm camia iyi analiz edip, yepyeni bir sisteme yürümek zorunda. Bu sorunların çözümü var. Birden fazla çözümü var. Bunu gerçekleştirmek için hepimizin bu sorunu çözmeye kararlı olması lazım. Çok çalışıyoruz. Gelirlerimizin hemen hemen tamamı temlik altında. Yapmamız gereken şey ekonomik anlamda düzen oluşturmak. Kurumsallaşmak istiyoruz"

-AYNI CESARETİ BAŞKA TAKIMLARA KARŞI DA BEKLİYORUZ

Dünkü maçta hakem takdir haklarını misafir takımdan yana kullandı. Aynı cesareti başka takımlara karşı da bekliyoruz. Biz adalet istiyoruz. Bu adalet sağlanırsa ligin de marka değeri yükselecek. Sponsorlarımız adil ortam sağlanırsa daha fazla kaynak sağlayacak. Adalet bekliyoruz. Adaletsiz ortam doğarsa da boynunu kuzu kuzu eğecek bir yönetim kurulu değiliz. Bunu da açıklıyoruz."
(ortacizgi.com)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder