Ali Ece'den Abdullah Avcı'ya eleştiri: Yeni bir plana geçmesi gerekiyor - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi ardından NTV'de yayınlanan 90+ programında değerlendirmelerde bulunan  Ali Ece, Beşiktaş'ta Abdullah Avcı'nın tutumunu değerlendirdi. 


siyahlabeyaz | Abdullah Avcı'nını plan değişikliğine gitmesi gerektiğinin altını çizen Ali Ece, 'Olmuyorsa başka plana geçeceksin. Abdullah Avcı bunu yapabilecek bir hoca, yapmışlığı da var.' yorumunu yaptı.

Beşiktaş teknik direktörü Abdullah Avcı'nın oyun anlayışını değerlendiren Ali Ece, 'Abdullah Avcı, sezon başında çok heyecanla geldi. Büyük takıma geliyorum oh be Beşiktaş beni istiyor düşüncesi güzel ama çok tutkulu geldi. O tutkuyla ve hayalperestliği biraz birbirine karıştırdı. İlk 4 maç en kötü başlangıç oldu. Kadronun gerçeklerinden çok kopuktu. Atiba ve Elneny çok iyi bir fikirdi ama o puzzle'ı gitgide tamamlamak gerekiyor. O işi yapabilecek iki oyuncu var. Oğuzhan Özyakup ve Adem Ljajic. Yapamıyorlar mı ? Muhayer'e bakacaksın. Olmuyor mu? Başka bir plana geçeceksin. Yapabilecek bir hoca. Yapmışlığı da var. Kasımpaşa maçı. Yenik duruma düşünce 10 kişi kalmış takıma karşı bile set oyununda senin hücum aksiyonların yeterince zengin değil. ' dedi.

Beşiktaşlı futbolcuların tek tek performansını değerlendiren Ali Ece, 'Hoca diyor ya bireysel performanstan memnun değilim. Oyuncuları tek tek gözden geçirelim. Atiba ayrı diğerleri apayrı. Elneny kiralık geldiği için profesyonel olarak oynuyor. Elneny'nin tek sıkıntısı biraz sakin olması gerekiyor. Sen çok iyi bir topçusun. Ozan Tufan pozisyonuna bir şey demiyorum. Yapma yani Ozan'a da o hareketi yapmana gerek yok. Eğer Atiba - Elneny ikilisiyle oynuyorsan ön tarafta senin sarkık oyun kurucun olacak, Burak Yılmaz'a topları atacak. Adem Ljajic. Beşiktaş'ın profesyonel oyuncusu. Fenerbahçe derbisinde ilk 11'de başlayacak seviyede değilse o maaşı da vermeyeceksin onuda söyleyeyim. Beşiktaş bu çelişkiyi çözecek.' yorumunu yaptı.
(Fanatik)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder