Beşiktaş, süper yeteneği elinden kaçırmış! Gizli operasyon ifşa oldu... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş, süper yeteneği elinden kaçırmış! Gizli operasyon ifşa oldu...

Share This

Ara transfer dönemi çalışmalarına devam eden Beşiktaş için Güney Amerika'dan üst üste transfer haberleri geliyor... Daha önce Botafogo'lu Joao Paulo için resmi girişimlerde bulunduğu kaydedilen Kara Kartal'ın diğer hedefinin Meksikalı genç yetenek olduğu ortaya çıktı! İşte Beşiktaş'ın Meksika operasyonunun detayları..


siyahlabeyaz | Beşiktaş, ara transfer için rotayı Güney Amerika'ya çevirdi...

Başkan Ahmet Nur Çebi, yönetici Erdal Torunoğulları ve teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde operasyonu sürdüren Kara Kartal'ın daha önce adı anılmadığı bir isme teklif götürdüğü ortaya çıktı.

Ara transfer sezonunda bir çok isimle yollarını ayırmayı planlayan Beşiktaş, aynı zamanda yeni yıldızları da kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Özellikle orta saha ve savunma hattına yoğunlaşan Beşiktaşlı kurmaylar, şampiyonluğu getirecek isimlere imza attırmak istiyor. Maliyeti düşük veya bonservissiz isimlere yoğunlaşan Kara Kartal, oldukça gizli bir operasyon yürütüyor...


Beşiktaş'ın Güney Amerika'da transfer için adeta kamp kurduğu da biliniyor. Daha önce Botafogo'lu João Paulo Mior için girişimlerde bulunduğu kaydedilen Kara Kartal'ın yeni hedefi ise Meksika'dan... Beşiktaş'ın bu girişimi günü kurtarmaktan ziyade geleceğe yönelik.

Meksika basınında yer alan habere göre bu sezon sonunda Karius ile kiralık anlaşması sona ereceği bilinen Beşiktaş, genç eldiven Sebastián Jurado için eski kulübü Veracruz'a resmi teklifte bulundu!


Haberin detaylarında aktarılan bilgilere göre Beşiktaş, oyuncunun Cruz Azul'a transferi öncesinde yoğun bir çaba sarf etti...

Öte yandan Beşiktaş'ın oyuncu için kulübüne 2 milyon dolar transfer teklifinde bulunduğu yazıldı. Günlerce sürdüğü belirtilen bu operasyonun sonunda oyuncunun Beşiktaş yerine Cruz Azul'u tercih ettiği ve forma savaşını Meksika ekibinin tecrübeli eldiveni Jesús Corona ile yapmak istediği aktarıldı.


Futbol kariyerine Veracruz U20'de başlayan Sebastián Jurado, 2019-20 sezonunda A takıma yükselmeyi başardı. 22 yaşındaki genç yetenek, 2019-20 sezonunda 18 karşılaşmada forma giymiş 1620 dakika sahada kalmıştı. (Fotomaç)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder