Beşiktaş'ın transfer yolu açıldı! Engel kalmadı! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Türkiye Futbol Federasyonu’nun Kulüp Lisans ve Finansal Fair Play Talimatı’nda yaptığı değişikler, Beşiktaş'ın transferde yolunu açtı.


siyahlabeyaz | Türkiye Futbol Federasyona (TFF), takımların harcama limitlerindeki sapmayı %30’dan %40 çıkararak transfer yasağı almak üzere olan takımların yolunu açtı.


Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, geçen hafta bir radyo programına yaptığı açıklamada mali sıkıntılardan dolayı TFF Lisans Kurulu’nun kendilerine Ocak ayında transfer yapma izni vermediğini söylemişti.

Çebi, “Santrafor ve orta saha bölgelerine oyuncu almak istiyoruz. Ama federasyon şu anda bize izin vermiyor. Geçen yaz 16 milyon avroya mal olan transferler nedeniyle limitimizin aşıldığını söyleniyor. Önce oyuncu satmamız gerekiyor. Lisans kuruluyla biraz tartışacağız gibi gözüküyor. O yolu açabilirsek transfer yapmayı istiyoruz” ifadelerini kullanmıştı.(Fanatik)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder