Beşiktaş'ta her şey tersine döndü! Abdullah Avcı'nın dikkat çeken konuşması - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ta her şey tersine döndü! Abdullah Avcı'nın dikkat çeken konuşması

Share This

Beşiktaş'ta çok değil 5-6 hafta önce tribünler tarafından yuhalanan Abdullah Avcı, kısa süre içinde bunu değiştirerek, kendini alkışlattı.


siyahlabeyaz | Beşiktaş’ta 2 ayda devr-i alem yaşandı... 2 Ekim’de oynanan Wolves maçında taraftar Abdullah Avcı’yı yuhalamış, yönetimi istifaya davet etmişti. Bu süreçte Fikret Orman yönetimi gitti. Ahmet Nur Çebi yönetimi geldi. Yönetim görevini, Avcı da işini yapmaya başladı. Beşiktaş’ta işler yoluna girdi.

8’nci haftada 9 puanla 12’nci sırada bulunan Beşiktaş; Trabzonspor’dan (15 puan) 6, Fenerbahçe’den 5 (14 puan), Galatasaray’dan ise 4 (13 puan) fark yemişti.

Pazartesi akşam üst üste 5’nci kez galip gelen Beşiktaş 5 haftada aradaki farkları kapatıp,  Trabzonspor’un 1 (23 puan),

Fenerbahçe’nin 2 (22 puan), Galatasaray’ın 4 (20 puan) önüne geçti.

Bunun ödülü olarak da Beşiktaş taraftarı soyunma odasına giden Abdullah Avcı’ya geri çağırdı. Önce alkışladı, sonra üçlü çektirdi, en sonunda da çiçek vererek ağlattı.

Abdullah Avcı: Beşiktaş'a bu duyguları yaşamak için geldim

Abdullah Avcı maçtan sonra çiçek verilecek, gözleri dolacak kadar Beşiktaş taraftarının ilgisini basın toplantısında, “maçtan sonra da çok alışık olmadığım bir şey yaşadım" diyerek anlattı.

Ancak soyunma odasında futbolcularına, ''rahatım iyi, keyfim yerindeydi. Ama hepsini bunu yaşamak için bozdum. Beşiktaş’a bu duyguları yaşamak için geldim. Şampiyon olana kadar ben durmayacağım. Benimle beraber siz de durmayacaksınız. Bana söz verin'' dedi. Tüm takımdan söz aldı.(Fotospor)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder