Beşiktaş'ta Ljajic için flaş iddia! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ta Fenerbahçe derbisinde Adem Ljajic krizi yaşandı. 


siyahlabeyaz | Adem Ljajic'in Fenerbahçe derbisinde oyuna girmek istemediği iddia edildi. Bu arada Abdullah Avcı, Loris Karius'a sitem etti.

Derbiye Ersun Yanal’ın Emre Belözoğlu ile tartıştığı dedikodusu damga vururken, Beşiktaş’ta ise devre arasında başka bir sıkıntının yaşandığı ortaya çıktı... Abdullah Avcı’nın maça başlamadığı Adem Ljajic’in devre arasında Abdoulay Diaby’nin yerine oyuna alınmasına, ''bu benim oyun tarzım değil. Uzun top oynuyoruz'' diyerek muhalefet ettiği bildirildi. Ancak Avcı’nın, ''farklı sistemle oynayacağız'' diyerek Sırp oyuncuyu ikna ettiği gelen bilgiler arasında.

Beşiktaş'ta Abdullah Avcı'dan Loris Karius'a sitem

Beşiktaş kalecisi Loris Karius, Pazar akşam Fenerbahçe yenilgisi sonrasında Abdullah Avcı’nın sistemini canlı yayında çok sert şekilde eleştirdi... Alman kalecinin bu açıklaması maçtan sonra Abdullah Avcı ile paylaşılırken, tecrübeli teknik adam ise Karius’la bir görüşme yaptı. Böyle konuşmaları ekranlar önünde değil, bizzat kendisine gelerek yapmasını tercih edeceğini söyledi.
(Fotospor)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder