Beşiktaş'tan sürpriz golcü hamlesi! Teklif yapıldı! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş, Michael Krmencik'in alternatifi olarak belirlediği Jordan Siebatcheu'yu kiralamak istiyor. Siyah beyazlılar, Rennes takımına Jordan Siebatcheu için kiralama teklifinde bulundu.


siyahlabeyaz | Beşiktaş'ta devre arası transferi için ilk alternatif Viktoria Plzen forması giyen Michael Krmencik. Siyah-beyazlı yönetim, alternatif isimler üzerinden de çalışmalar yapıyor..


Gelen bilgilere göre; siyah-beyazlıların teklif yaptığı alternatif ismin Fransa’nın Rennes takımında forma giyen Jordan Siebatcheu olduğu yönünde. İsmini Oğuzhan Özyakup ve Jeremain Lens’in menajeri Kees Vos’un getirdiği Fransız oyuncu için siyah-beyazlıların Rennes’e kiralama teklifi yaptığı bildirildi. Rennes’in cevabına göre diğer alternatifler üzerinde durulacağı öğrenildi.


Jordan Siebatcheu'nun golü yok

Bu sezon Rennes formasıyla Fransa Ligue 1'de 11 maça çıkan Jordan Siebatcheu henüz gol atamadı. 23 yaşındaki Jordan Siebatcheu'nun Rennes ile 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Beşiktaş'a yıldızlar yağdırdılar

Transfer dönemi yaklaşırken Beşiktaş ile adı anılan diğer isimler ise tam bir yıldızlar karması... Beşiktaş ile anılan isimler arasında; Mario Balotelli, Vincent Aboubakar, Ighalo, Mario Gomez gibi isimler bulunuyor.(Fotospor)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder