Beşiktaş'tan Yunus Mallı hamlesi! Görüşme yapıldı! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ta Erdal Torunoğulları, Almanya'da Yunus Mallı'nın abisi ile bir transfer görüşmesi gerçekleştirdi. Erdal Torunoğulları bu görüşmeden olumlu ayrıldı.


siyahlabeyaz | Jeremain Lens’in yapılan tüm baskıya rağmen ayrılmaya ''hayır'' demesi, Tyler Boyd’un da Hollandalı oyuncuyla benzer bir yol çizmesi Beşiktaş’ı transferde köşeye sıkıştırdı. Başkan Ahmet Nur Çebi’nin talimatıyla kanat transferi ertelendi.

Bir süredir Brüksel merkezli olarak Hollanda, Almanya ve Belçika üçgeninde bazı forvet oyuncuları ve orta saha oyuncuları için görüşmelerde bulunan Erdal Torunoğulları’nın Köln’de Yunus Mallı’nın abisi İlhan Mallı ile bir araya geldiği bildirildi. Torunoğulları’nın bu görüşme için için Brüksel’den Köln’e 2.5 saat araba kullandığı da gelen bilgiler arasında.

Yunus Mallı gelmeye istekli

Erdal Torunoğulları'nın yaptığı görüşmeden olumlu ayrıldığı öğrenildi. Yunus Mallı'nın EURO 2020 için Beşiktaş'a gelmeye sıcak baktığı bildirildi. Beşiktaş, Wolfsburg'u da kiralama formülüyle ikna etmeye çalışacak.

Bu sezon formaya hasret kaldı

Beşiktaş'ın transfer etmek istediği Yunus Mallı bu sezon sadece 1 maçta 24 dakika süre aldı. Gol ya da asist gerçekleştiremedi. Yunus Mallı'nın takımı Wolfsburg ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.(Fotospor)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder