Cenk Gönen'den Beşiktaş açıklaması! "O kutsal forma inşallah..." - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Cenk Gönen'den Beşiktaş açıklaması! "O kutsal forma inşallah..."

Share This
cenk gönen beşiktaşa dönüyor mu
Cenk Gönen'den Beşiktaş açıklaması. Son dakika Beşiktaş haberleri

La Liga ekibi Malaga'dan ayrıldıktan sonra hiçbir takımla anlaşmayan Cenk Gönen, Beşiktaş'a geri döneceği yönündeki haberler ve taraftarların tepkisi üzerine sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.


siyahlabeyaz | İspanya'da Malaga macerası sona erdikten sonra herhangi bir kulüple anlaşmayan Cenk Gönen, Beşiktaş'tan Galatasaray'a transfer olma sürecine ilişkin çarpıcı bir açıklama yaptı.

Cenk Gönen, siyah beyazlı takımdan ayrılışına dair, "Yeni sözleşme yenilediğim takımımdan o dönemin teknik heyetinin kararından dolayı ayrılmak ve gönderilmek zorunda kaldım." şeklinde konuştu.

İşte Cenk Gönen'in açıklamaları:

"Benim Beşiktaş'tan neden ayrılmak zorunda kaldığımı tam olarak bilmeyen ve bilmesine rağmen anlayamayanları aklı selim olmaya davet ediyorum. Ayrılma niyetim olsa sözleşmem biterken neden 4 sene daha yeni sözleşme imzalayayım? Yani sözleşme yenilediğim takımımdan o dönemin teknik heyetinin kararından dolayı ayrılmak ve gönderilmek zorunda kaldım.Beşiktaş benim rahmetli babamın takımıdır. Ben abimle çocukluğumuzda Beşiktaş maçlarında gol attığımızda oturduğumuz yeri bile değiştiremezdik uğur için.. Hiçbir şey göründüğü gibi değil bu hayatta. Bir gün yeniden nasip olur inşallah o kutsal forma... Olmasa da o şanlı formayı 5 sene terletmek hayatım boyunca hep gururla anacağım en güzel anım.. Beşiktaş ile farklı şekilde anılmak beni fazlasıyla üzüyor. Herkese sevgi ve saygılar..." (Fotomaç)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder