Herkes onu konuşuyor! Beşiktaş'ın genç oyuncusu... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Herkes onu konuşuyor! Beşiktaş'ın genç oyuncusu...

Share This

Beşiktaş-Anagold 24 Erzincanspor maçında genç oyuncu performansıyla tüm dikkatleri üzerine çekti.


siyahlabeyaz | Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur ilk maçında TFF 3. Lig ekibi Anagold 24Erzincanspor karşısında rotasyona gitti.

9 futbolcuyu dinlendirdi 

İstikbal Mobilya Kayserispor ile ligde oynanan son karşılaşmaya ilk 11'de başlayan 9 futbolcuyu dinlendiren Avcı, gençlerin ağırlıkta olduğu bir kadroyu sahaya sürdü.



Genç oyuncuları sahaya sürdü 

İstikbal Mobilya Kayserispor karşısında forma giyen Roco ve Elneny'yi Anagold 24Erzincanspor karşısında da görevlendiren Avcı, genç futbolcular Utku Yuvakuran, Erdoğan Kaya, Muhayer Oktay ve Güven Yalçın'a forma verdi.


Karşılaşmada en çok dikkat çeken isim ise Erdoğan Kaya oldu. Avcı'nın savunmanın göbeğinde Roco ile birlikte oynattığı genç oyuncu performansıyla göz doldurdu. 18 yaşındaki savunmacı, başarılı oyununu golle taçlandırdı.

45+2'de kafayla ağları salladı 

45+2'de sahne alan Erdoğan, sağdan kullanılan kornerde iyi yükselip kafayla topu ağlarla buluşturdu. 60. dakikada bu kez soldan kullanılan kornerde genç stoper yine kafayı vurdu, kaleci son anda çizgide golü önledi. Erdoğan maçtan sonra taraftarların isteği üzerine üçlü çektirdi.

Atiba ve Oğuzhan tribünde 

Son haftaların formda ismi Atiba ve Oğuzhan karşılaşmayı tribünden takip etti. (Skorer)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder