Mehmet Demirkol'dan itiraf! "Ben bunun olacağını düşünmüyordum" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

beIN SPORTS'ta yayınlanan programda Mehmet Demirkol, Beşiktaş ile ilgili yorumlarda bulundu.


siyahlabeyaz | İşte Demirkol'un yaptığı açıklamalar:


"Şampiyonluk için umuttur"

"Beşiktaş, vasatın altında bir performansla sezona başladı ancak şu anda hikayesi çok olan bir takım oldu. Atiba'nın yeniden doğuşu, Elneny'nin uyumu, Burak'ın liderliği, Umut'un figür olması... Bunlar, şampiyonluk için umuttur. Galatasaray'da Muslera ve Lemina hikayesinden bahsedebilirsin. Temel hikayeleri yapabiliyorlar. Beşiktaş'ta birçok enteresan hikaye var. Bu şampiyonluk için bir umuttur. Ben bunun olacağını düşünmüyordum. Abdullah Avcı ile ekip arasında uyumun sağlanamayacağını
düşünüyordum. Bu bir teknik direktörlük başarısıdır. Kasımpaşa dün sadece 1 oyuncu eksilmedi. Oyun eksiği oldu. Tayfur Havutçu'yu da kutluyorum. Çok iyi bir duvar ördüler. 4 santrfor ile oynarken Beşiktaş hücum bulmaya başladı. Beşiktaş'ın oyununda gerileme yok, oyun farklıydı."

"Beşiktaş önde basmak zorunda kaldı"

"Abdullah Avcı oyun merkezini geriye aldı ve direkt oyuna geçti. Kasımpaşa eksik kaldıktan sonra geriye çekildi ve Beşiktaş önde basmak zorunda kaldı. O zaman da kopukluk oldu ve Kasımpaşa çok iyi boş alanlar buldu. Elneny'ye kalan boş alanı Beşiktaş doldurmakta zorlandı ve sezonun başındaki sıkıntılara geri döndü."

"Lens golü attırdı"

"Lens rakibini geçti, soğukkanlı kaldı ve pozisyona girdi. Umut'a da topu çarptırdı. Asistten daha fazlası. Sonuna kadar kovaladı. Pozisyonun başından sonuna kadar bilinçliydi. Orta yapmadı, golü attırdı."

"Şampiyon oyunu yok"

"Bu sene bir şampiyon çıkmayacak, ligi 1. sırada bitirecek. Bir şampiyon oyunu yok. Trabzonspor'un tam kadro olması durumunda en yakın onlar duruyorlar. Onlarda da ciddi bir yapısal sakatlık durumu var. Bunun analizi yapılıyordur. Ben İstanbul takımlarının tahmin edilebilir şampiyonluk oyunları olduğunu düşünmüyorum."

"Böyle düşündülerse hiçbir sorun yok"

"Karim Hafez'in Atiba'ya dirsek ve diz hamlesi var. Burada bariz gol şansı yok. Finalde topa vurduktan sonra herhangi bir futbolcunun o topa yetişme şansı yok. Bence hakemler şöyle düşündü. Eğer Hafez bu hamleyi yapmasaydı, Atiba topa böyle dokunmayacaktı. Atiba'nın topa vurmasının sebebi Hafez'in kontrolsüz müdahalesi. Böyle düşündülerse hiçbir sorun yok. Burada hakeme büyük yanlış yaptın diyemem ama doğru yaptın da diyemem. Bu sebeple hakemin kararına 'Tamam' demek lazım."
( Ajansspor )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder