Ve Ajax'ın yeni yıldızı Noa Lang sahnede! Beşiktaş'ta da oynamıştı! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Ve Ajax'ın yeni yıldızı Noa Lang sahnede! Beşiktaş'ta da oynamıştı!

Share This

Hollanda Ligi Eredivisie'de 15. hafta karşılaşmasında Twente, Ajax'ı konuk etti.De Grolsch Veste Stadyumu'nda oynanan karşılaşma, Ajax'ın 5-2'lik üstünlüğüyle sonuçlandı.


siyahlabeyaz | Konuk ekibe galibiyeti getiren golleri, 32., 51., ve 70. dakikalarda Noa Lang, 61. ve 90+6.  dakikada Klaas-Jan Huntelaar kaydetti. Ev sahibi Twente'nin gollerini ise 15. dakikada Keito Nakamura ve 19. dakikada Aitor Cantalapiedra attı.

Ajax'ın 20 yaşındaki genç orta saha oyuncusu Noa Lang, Hollanda Ligi'nde ilk kez bir maça 11'de başladı ve hat-trick yaptı.

Eredivisie'de üst üste 9. maçını da kazanan Ajax, puanını 41'e yükseltti ve liderliğini sürdürdü. Üst üste 2. maçını da kaybeden Twente ise 18 puanda kaldı ve 12. sırada yer aldı.

Ajax, gelecek hafta Willem II'yi konuk edecek. Twente ise Ado Den Haag deplasmanına gidecek.


NOA LANG, BEŞİKTAŞ'TA DA OYNADI

1999 doğumlu Surinam asıllı Hollandalı Noa Lang, 2010 yılında Beşiktaş'ta forma giydi. 28 yaşındaki Hollandalı futbolcu Jeffrey Bruma'nun kuzeni olan Noa Lang, kısa süre Beşiktaş'ta oynadıktan sonra kariyerine yine Hollanda'da devam etti.

Feyenoord, Nantes, Beşiktaş ve Ajax altyapılarında forma giyen Noa Lang, bu sezon Ajax A Takımı'na yükseldi. Genç futbolcunun Ajax ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.


Noa Lang'un Beşiktaş Tesisleri'ndeki fotoğrafı...
Bir dönem Galatasaray'da forma giyen Nigel de Jong ile de pozu var... (Sporx)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder