Abdullah Avcı, 5 oyuncudan 5 yeni mevki çıkarmaya çalışıyor! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Abdullah Avcı, 5 oyuncudan 5 yeni mevki çıkarmaya çalışıyor!

Share This

Beşiktaş haberleri... Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Pedro Rebocho'yu sağ bekte deniyor. Bunun yanında Avcı, 4 oyuncusunu da farklı mevkilerde deneyerek, alternatif yaratmaya çalışıyor.


siyahlabeyaz | Beşiktaş’ta teknik heyet savunma hattından memnun. Ancak Abdullah Avcı, hücum hattındaki oyuncuları, Lens, Boyd, Diaby ve Ljajic'ten daha fazla verim almak için özel bir çalışma programı geliştirdi. 4 oyuncuyu 4 mevkiide oynayabilecekmiş gibi hazırlamaya çalışıyor. Ljajic’i sol açık ve 10 numaranın dışında sağ kanatta deniyor. Lens’i ve Boyd’u 10 numarada oynatıyor. Diaby’yi ise zaman zaman ileri uçta santrfor olarak deniyor. Şimdiye kadar bu denemelerden olumlu sonuç alınamadı.


Douglas'tan hayır yok! Rebocho hazırlanıyor

Beşiktaş teknik direktörü Abdullah Avcı saha çalışmalarında takımdan önce düzeni kontrol ederken, futbolcularla da yakın temas halinde. Siyah-beyazlıların çalışmalarında teknik heyet, Pedro Rebocho'yu sağ bek mevkisinde denedi. Douglas’ın ne zaman döneceğinin belli olmadığı ortamda Avcı’nın, Portekizli sol bekini hazırlamaya çalıştığı bildirildi. (Fotospor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder