Abdullah Avcı, Caner Erkin'in ortaları için Teodorczyk diyor - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın golcü konusunda neden Lukasz Teodorczyk'te karar kıldığı belli oldu. Avcı, Caner Erkin'in ortalarının boşa gitmemesi için Lukasz Teodorczyk transferine sıcak bakıyor.


siyahlabeyaz | Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı hem Burak Yılmaz’la oynayacak, hem de Burak Yılmaz’ı destekleyecek bir forvet arıyor... bu forvet için Lukasz Teodorczyk ismi öne çıkmış durumda. Polonyalı forvetin takımı önde tutma yeteneğinin olması, ayrıca 1.88’lik boyu sayesinde kafa toplarındaki hakimiyeti de dikkat çekiyor.

Ayrıca Abdullah Avcı, Avrupa’nın en asistçi (8 asist) sol beki olan Caner Erkin’i de daha efekfit kullanmak istiyor. Çünkü yaptığı 36 isabetli ortaya rağmen ancak yüzde 25.9’luk değerlendirme oranı yüzünden Caner’in ortalarının boşa gittiğini düşünüyor.

Abdullah Avcı'dan daha profesyonel faul yapın uyarısı

Yeni sezon hazırlıklarına Antalya’da devam eden Beşiktaş’ta teknik direktör Abdullah Avcı’dan oyuncularına daha profesyonel faul yapmaları uyarısı geldi... tecrübeki teknik adam, 211 faulde 53 kart gördükleri istatistiğini oyuncularıyla paylaştı Nerdeyse her 4 faulden (3.98) birisinde sarı kart gördüklerini, bunun ikinci yarı öncesinde değişmesi gerektiğini anlattı. (Fotospor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder