Ali Ece'den çok sert Karius eleştirisi! ''Kalede tavuk olsa...'' - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Ali Ece'den çok sert Karius eleştirisi! ''Kalede tavuk olsa...''

Share This

Süper Lig'de 18. haftada Beşiktaş, evinde ağırlaıdğı Sivasspor'a 7. dakikada Erdoğan Yeşilyurt ve 45. dakikada Mustapha Yatabere'nin attığı gollerle 2-1 mağlup oldu. Beşiktaş'ın tek golünü ise 33. dakikada Adem Ljajic kaydetti. Gazetemiz yazarı Ali Ece, karşılaşmayı NTV'de yaynlanan 90+ programında değerlendirdi. Karius'un 7. dakikada yediği golü ve performansını eleştiren Ali Ece, ''Kalede tavuk olsa o kadar kolay yumurtlamazdı.'' yorumunu yaptı.


siyahlabeyaz | Beşiktaş, Süper Lig'in 18. haftasında evinde Sivasspor'u ağırladı. Sivasspor, Beşiktaş deplasmanından 2-1 galip ayrılırken, Siyah - Beyazlı ekibin kalecisi Loris Karius 7. dakikada yediği golün ardından eleştirilerin odağı oldu.


Gazetemiz yazarı Ali Ece, Loris Karius'un performansını NTV'de değerlendirdi.

SON DAKİKA BEŞİKTAŞ'TAN KONGRE AÇIKLAMASI!


Ali Ece, ''Erdoğan Yeşilyurt yetenekli ama çok daha iyi vuruşları var. O pozisyonda iyi falan vurmadı. Orada kalede SSK'lı asgari ücret + yemek karşılığı kaleye geçecek herhangi birisi o pozisyonda o golü yemezdi. O kalede tavuk olsa bu kadar kolay yumurtlamazdı. Karius sayesinde Neşet Ertaş sakinliğindeki taraftarlar birer Hayko Cepkin'e dönüştü. Beşiktaş'ta oynadığının ne karşılığı para aldığının farkında değil. '' dedi. (Fanatik)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder