Anthony Joshua, 31 Mayıs’ta Vodafone Park’a çıkıyor - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Anthony Joshua, 31 Mayıs’ta Vodafone Park’a çıkıyor

Share This

Bir ilki daha yaşayacak olan siyah beyazlı taraftarların göz bebeği bu kez de başka bir şampiyonu ağırlıyor. Dünya Ağır Siklet Boks Şampiyonu Anthony Joshua, Mayıs ayında Vodafone Park’a çıkıyor…


siyahlabeyaz | Bulgar ağır siklet boksörü Kubrat Pulev, Mayıs ayında İstanbul'da Vodafone Park’ta Anthony Joshua ile unvan maçına çıkacağını açıkladı.

38 yaşındaki Bulgar boksör resmi sosyal medya sayfasında, merakla beklenen maçın Beşiktaş’ın sahası Vodafone Park’ta gerçekleşeceğini yazan haberi paylaştı.


'Kobra' lakaplı Pulev, kariyerinde 28-1'lik galibiyet siciline sahip. Bu galibiyetlerin 14'ü ise hızlı nakavtlar. Son olarak 9 Kasım'da Kaliforniya Fresno'daki Rydell Booker’ı yenen Pulev, Dünya Ağır Siklet Boks Şampiyonu Anthony Joshua'nın bir sonraki rakibi olma hakkını kazandı.

BEŞİKTAŞ'TA SON DAKİKA ERDAL TORUNOĞULLARI GELİŞMESİ!


Anthony Joshua son olarak 8 Aralık 2019’da Andy Ruiz Junior’la Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da yaptığı Dünya Ağır Sıklet Boks Unvan Maçı'nı kazanmıştı. (Fotospor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder