Balotelli'de son durum! İşte yönetimin gelecek planları... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Balotelli'de son durum! İşte yönetimin gelecek planları...

Share This

Siyah-beyazlı yönetim, ‘gerçeklerden’ kopmadan transfer yapacak. Hedef genç ve yetenekli isimleri kadroya katarak geleceğin Beşiktaşını kurmak.


siyahlabeyaz | Beşiktaş'ın da gündemine gelen Mario Balotelli için siyahbeyazlı yönetim, çok farklı düşünüyor. İtalyan ekibi Brescia'dan ayrılmak isteyen dünyaca ünlü golcünün adı Beşiktaş ile anılırken yönetimin ise gelecek planları başka… Yıllık 1.5 milyon Euro alan 29 yaşındaki oyuncunun bonusları ile kazancı 4 milyon Euro'yu aşarken yönetim ise ekonomik gerçeklerden sapmayı düşünmüyor.


GENÇ OYUNCULAR LİSTEDE

Siyah-Beyazlı yönetimden konuyla ilgili olarak, "Mario Balotelli gündemimizde yok. Doğru maliyetle, fayda alabileceğimiz oyunculara yöneleceğiz" açıklaması geldi. Devre arasında en az iki takviye yapmayı hedefleyen yönetim maliyeti konusuna büyük önem veriyor. Ayrıca gelecek yılların ekibini yaratmak adına yurt içinde ve yurt dışında genç ve potansiyeli olan isimler üzerinde yoğunlaşıldı. (Sabah)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder