"En değerli oyuncu" seçlldi... Beşiktaş, Liverpool’un golcüsünü sorguladı! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

"En değerli oyuncu" seçlldi... Beşiktaş, Liverpool’un golcüsünü sorguladı!

Share This

Beşiktaş'ta ekonomik kriz nedeniyle transferde durgunluk yaşansa da yeni kaynaklar bulma çalışmaları devam ediyor. Yönetici Erdal Torunoğullları Avrupa'da bir çok isimle görüşmelerini sürdürüyor. Yabancı basın Siyah-beyazlıların Taiwo Awoniyi için devrede olduğunu iddia etti.


siyahlabeyaz | Beşiktaş yöneticisi Erdal Torunoğullları her ne kadar transferi tamamladıklarını açıklasa da yabancı kaynaklar siyah-beyazlılar için transfer haberi vermeye devam ediyor… Liverpool muhabiri Miriam Jackson’dan da sürpriz bir iddia geldi.

Liverpool’ın forma bulamadığı için Mainz’dan geri çağırdığı Taiwo Awoniyi için Beşiktaş’ın sorgulama yaptığını iddia etti.


Liverpool’un 2015-16 sezonunda kadrosuna kattığı günden beri Frankfurt, NEC, Mouscron, Gent, Mouscron ve son olarak da Mainz’a kiraladığı 22 yaşındaki Nijeryalı golcü için Beşiktaş’ın tek başına olmadığını iddia etti.

ADEM LJAJIC'İN SİVASSPOR FEDAKARLIĞI


Liverpool’un daha 8 Ağustos’ta sözleşmesini 2023 yılına kadar uzattığı 1.83’lük golcü için Montpellier, Brest, Nimes, Leganes ve Mallorca’nın da Awoniyi’yi istediğini iddia etti. 

En değerli oyuncu seçildi

Awoniyi, 2010 yılında Londra’da düzenlenen Coca Cola Futbol Turnuvası’nda “En Değerli Oyuncu” seçildi.

Performansı sayesinde Seyi Olofinjana tarafından İmparatorluk Futbol Akademisi'ne getirildi.

31 Ağustos 2015’te Liverpool 400 bin sterin ödeyerek genç oyuncuyla sözleşme imzaladı. Hemen ardından FSV Frankfurt’a kiraladı. (Fotospor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder