Beşiktaş’a forvet transferinde Martin Skrtel kazığı - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş’ın adı bir süredir forvet oyuncusu Robert Bozenik ile anılıyordu… Slovak forvet bugün Feyenoord’a imza attı. Hamburg, CSKA ve Beşiktaş’tan da teklifler aldığını doğruladı.


siyahlabeyaz | Ancak 20 yaşındaki bir forvet oyuncusu için idealin Hollanda Ligi olduğunu, kendisini geliştirmek ve daha üst seviye liglere geçebilmek için Feyenoord’un ideal takım olduğunu açıkladı.


Bu arada Algemeen Dagblad gazetesi Dick Advocaat’ı, Bozenik konusunda ilk ikna edenin Martin Skrtel olduğunu yazdı. Gazete F.Bahçe’de beraber çalıştığı Hollandalı teknik adamın kendisini Bozenik için aradığında Slovak oyuncunun, “ülkemin futbolunun geleceği, kaçırmamanı tavsiye ederim” cevabını verdiği iddia edildi. 

Ayrıca Skrtel’in Bozenik’i de arayarak Bundesliga’ya gidebileceğini Türkiye ya da Rusya’nın yetiştirici bir lig olmadığını söylediği, Feyenoord’a gitmesi Advocaat’la çalışması konusunda iknacı olduğu da belirtildi.

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder