Beşiktaş’ın transferini taksi şoförleri engelledi “Her gece bir barda, gönlü hovarda…” - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş’ın transferini taksi şoförleri engelledi “Her gece bir barda, gönlü hovarda…”

Share This

Beşiktaş haberleri... Kosta Rikalı bir dönem Beşiktaş'ın da gündemine geldiği ancak transferin Londralı taksicilerin verdiği bilgiler sonrasında gerçekleşmediği ortaya çıktı.


siyahlabeyaz | Bir ara her transfer döneminde Joel Cambbell ismi gündeme gelirdi… ya Beşiktaş’a, ya Fenerbahçe’ye, ya da Galatasaray’a gelirdi... hatta Trabzonspor’a, Antalyaspor’a geleceği dahi konuşuldu. İşin ilginci 18 yaşında Arsenal alt yapısına giren Kosta Rikalı oyuncuyla Süper Lig'in pek çok takımı da ilgilendi.


Hatta Beşiktaş’ı, Joel Cambbell transferinden Londralı taksicilerin caydırdığı ortaya çıktı. Ahmet Nur Çebi yönetiminde transferin sorumlusu olan Erdal Torunoğulları daha önceki dönemde Fikret Orman yönetiminde de aynı görevi yürütüyordu. Menajerler tarafında önerilen Joel Campbell’e teknik direktörden de onay çıkınca Erdal Torunoğulları, Arsenal’la transfer görüşmesi yapmak için Londra’ya gitti.

BEŞİKTAŞ'TA 3 OYUNCUYA KULÜP BULMALARI SÖYLENDİ!


Taksicilerden bilgi aldı

Ancak şehrin özellikle gece kulüplerinin bol olduğu bölgesinde 3 gece boyunca saatlerce taksilerle dolaşıp Kosta Rikalı yıldız hakkında bilgiler topladı. Çünkü saha içinde oldukça yetenekli olmasına rağmen hiçbir yerde tutunamaması dikkat çekiyordu. Taksiciler Joel Campbell için Erdal Torunoğulları’na, “her gece bir barda…” dönüşleri yapınca transfer yattı.

Kosta Rikalı oyuncu Arsenal tarafından sırasıyla; Lorient, Betis, Olympiakos, Villareal, Sporting’e kiralandı. Sonunda 2018-19 sezonunda İtalya’dan Frosinone’ye satıldı. İtalyan ekibi de başa çıkamadığı Kosta Rikalı oyuncuyu Meksika’nın Leon takımına kiraladı. (Fotospor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder