Beşiktaş'ta 20 Ocak sonrası sürpriz! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş haberleri... Başakşehir'den ayrılan ve nereye gideceği merakla beklenen Arda Turan için Beşiktaş'ta Abdullah Avcı'ya pres devam ediyor. Bu arada Beşiktaş'ta transferin kaderi Sivasspor maçından sonra belli olacak. Sivasspor maçının kazanılması durumunda transferde sürpriz hamlelerin yapılabileceği konuşulanlar arasında.


siyahlabeyaz | Arda Turan, Burak Yılmaz aracılığıyla Beşiktaş yönetimine, ortak dostları aracılığıyla da kendisi işin içine girmeden Abdullah Avcı’ya prese devam ediyor. Arda’nın Beşiktaş’a gelmesi için Avcı’ya pres yapmadan, içten içe işleyen diğer isimlerse Caner Erkin ile Gökhan Gönül. Arda Turan’ın Terim döneminde milli takımdan ayrıldığı zaman, Arda Turan'ın yanında duran Burak, Gökhan ve Caner şimdi de Beşiktaş için çalışıyor..


Beşiktaş'ın kaderi 19-20 Ocak'ta çizilecek

Beşiktaş’ta Abdullah Avcı için varsa yoksa Sivasspor maçı... 19 Ocak’ta İstanbul’da ağırlayacakları lideri devirmeleri durumunda ligde kartların yeniden dağıtılacağını oyuncularına anlatan Abdullah Avcı, her şeyin kendi ellerinde olduğunu ve şampiyonluk yarışında kalmak için bu maçın hayati önemde olduğunu anlatıyor.

Mali raporlamanın yapılacağı 20 Ocak’tan sonra transferde atağa kalkmayı planlayan yönetim de, Sivasspor maçında alınacak sonuca göre Abdullah Avcı’ya sürprizler yapabilir. (Fotospor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder