Beşiktaş'ta 3 yıldız idmana çıkmadı! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Hazırlıklarına Antalya'da devam eden Beşiktaş, sabah kondisyon ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirirken. Atiba ve Caner Erkin dinlendirilme amacıyla idmana çıkmadı. Bir süredir soğuk algınlığı bulunan Ruiz de çalışmada yer almadı.


siyahlabeyaz |Günde çift idman yaparak hazırlıklarını sürdüren siyah beyazlıların devre arasında sabah yapılan antrenmanına, orta sahanın en iyi isimlerinden biri olan Atiba ve takım istatistiklerine belki de ilk devrede en çok katkısı olan oyunculardan biri olan Caner Erkin dinlendirildikleri için çıkmazken dünden bu yana soğuk algınlığı nedeniyle hasta olan Victor Ruiz de antrenmana katılmadı.

Uzun süren sakatlığının ardından takımla birlikte kampta yer alan ve bireysel çalışmalarını hızla sürdüren Dorukhan ise salonda çalışmalarına devam ederken, Burak Yılmaz takımdan ayrı çalıştı. Yapılan antrenman öncesinde Abdullah Avcı ile bir sohbet gerçekleştiren Burak Yılmaz, daha sonra yan sahaya geçerek bireysel antrenör eşliğinde takımdan ayrı programını sürdürdü.


İHA'nın verdiği habere göre yıldız golcü Burak Yılmaz'ın yarın itibariyle kampta takımla birlikte çalışmaya başlayacağı açıklandı. Öte yandan uzun bir süredir sakatlığı nedeni ile takımdan ayrı kalan Douglas da, bu sabah yapılan antrenmanda takımla birlikte çalışırken, daha sonra fizyoterapist eşliğinde düz koşu yaptı.

Antrenmanın ardından futbolcular otele giderken, Mısırlı yıldız Elneny'nin soğuma amaçlı düz koşu yapması da dikkatlerden kaçmadı. Antalya kampında hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, bu akşam basına kapalı olarak çalışacak.

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder